Higiena i toksykologia żywności T.5s.HITZ.SI.TTDDX.T
Ćwiczenia laboratoryjne (CWL)
Semestr zimowy 2019/2020
Informacje o zajęciach (wspólne dla wszystkich grup)
Grupy zajęciowe
Grupa | Termin(y) | Prowadzący |
Miejsca |
Akcje |
---|---|---|---|---|
1 |
wielokrotnie, czwartek (niestandardowa częstotliwość), 11:30 - 13:45,
sala 1.102 |
Barbara Borczak | 11/ |
|
2 |
wielokrotnie, czwartek (niestandardowa częstotliwość), 16:20 - 18:35,
sala 1.102 |
Barbara Borczak | 11/ |
|
3 |
wielokrotnie, czwartek (niestandardowa częstotliwość), 18:45 - 21:00,
sala 1.102 |
Joanna Doniec | 13/ |
|
Wszystkie zajęcia odbywają się w budynku: Wydział Technologii Żywności |
Opisy przedmiotów w USOS i USOSweb są chronione prawem autorskim.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie.