Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie - Centralny System Uwierzytelniania
Strona główna

Higiena i toksykologia żywności T.5s.HITZ.SI.TTDDX.T
Ćwiczenia laboratoryjne (CWL) Semestr zimowy 2019/2020

Informacje o zajęciach (wspólne dla wszystkich grup)

Liczba godzin: 30
Limit miejsc: (brak limitu)
Zaliczenie: Zaliczenie na ocenę

Grupy zajęciowe

zobacz na planie zajęć

Grupa Termin(y) Prowadzący Miejsca Liczba osób w grupie / limit miejsc Akcje
1 wielokrotnie, czwartek (niestandardowa częstotliwość), 11:30 - 13:45, sala 1.102
Barbara Borczak 11/ szczegóły
2 wielokrotnie, czwartek (niestandardowa częstotliwość), 16:20 - 18:35, sala 1.102
Barbara Borczak 11/ szczegóły
3 wielokrotnie, czwartek (niestandardowa częstotliwość), 18:45 - 21:00, sala 1.102
Joanna Doniec 13/ szczegóły
Wszystkie zajęcia odbywają się w budynku:
Wydział Technologii Żywności
Opisy przedmiotów w USOS i USOSweb są chronione prawem autorskim.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie.
kontakt deklaracja dostępności USOSweb 7.0.3.0 (2024-03-22)