Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie - Centralny System Uwierzytelniania
Strona główna

Elektyw II: Technologia produkcji tradycyjnych i nowoczesnych artykułów zbożowo-mącznych T.F6.EL21.SI.TTZTX.T
Ćwiczenia laboratoryjne (CWL) Semestr letni 2018/2019

Informacje o zajęciach (wspólne dla wszystkich grup)

Liczba godzin: 30
Limit miejsc: (brak limitu)
Zaliczenie: Zaliczenie na ocenę

Grupy zajęciowe

zobacz na planie zajęć

Grupa Termin(y) Prowadzący Miejsca Liczba osób w grupie / limit miejsc Akcje
1 wielokrotnie, wtorek (niestandardowa częstotliwość), 16:30 - 21:00, sala 0.77
Jarosław Korus, Rafał Ziobro, Krzysztof Buksa, Dorota Litwinek 14/ szczegóły
2 wielokrotnie, wtorek (niestandardowa częstotliwość), 16:30 - 21:00, sala 0.77
Jarosław Korus, Rafał Ziobro, Krzysztof Buksa, Dorota Litwinek 15/ szczegóły
3 wielokrotnie, wtorek (niestandardowa częstotliwość), 11:45 - 16:15, sala 0.77
Jarosław Korus, Rafał Ziobro, Krzysztof Buksa, Dorota Litwinek 15/ szczegóły
4 wielokrotnie, wtorek (niestandardowa częstotliwość), 11:45 - 16:15, sala 0.77
Jarosław Korus, Rafał Ziobro, Krzysztof Buksa, Dorota Litwinek 16/ szczegóły
5 wielokrotnie, poniedziałek (niestandardowa częstotliwość), 14:00 - 18:30, sala 0.77
Jarosław Korus, Rafał Ziobro, Krzysztof Buksa, Dorota Litwinek 14/ szczegóły
6 wielokrotnie, poniedziałek (niestandardowa częstotliwość), 14:00 - 18:30, sala 0.77
Jarosław Korus, Rafał Ziobro, Krzysztof Buksa, Dorota Litwinek 11/ szczegóły
Wszystkie zajęcia odbywają się w budynku:
Wydział Technologii Żywności
Opisy przedmiotów w USOS i USOSweb są chronione prawem autorskim.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie.
kontakt deklaracja dostępności USOSweb 7.0.3.0 (2024-03-22)