Elektyw II: Technologia produkcji tradycyjnych i nowoczesnych artykułów zbożowo-mącznych T.F6.EL21.SI.TTZTX.T
Ćwiczenia laboratoryjne (CWL)
Semestr letni 2018/2019
Informacje o zajęciach (wspólne dla wszystkich grup)
Grupy zajęciowe
Grupa | Termin(y) | Prowadzący |
Miejsca |
Akcje |
---|---|---|---|---|
1 |
wielokrotnie, wtorek (niestandardowa częstotliwość), 16:30 - 21:00,
sala 0.77 |
Jarosław Korus, Rafał Ziobro, Krzysztof Buksa, Dorota Litwinek | 14/ |
|
2 |
wielokrotnie, wtorek (niestandardowa częstotliwość), 16:30 - 21:00,
sala 0.77 |
Jarosław Korus, Rafał Ziobro, Krzysztof Buksa, Dorota Litwinek | 15/ |
|
3 |
wielokrotnie, wtorek (niestandardowa częstotliwość), 11:45 - 16:15,
sala 0.77 |
Jarosław Korus, Rafał Ziobro, Krzysztof Buksa, Dorota Litwinek | 15/ |
|
4 |
wielokrotnie, wtorek (niestandardowa częstotliwość), 11:45 - 16:15,
sala 0.77 |
Jarosław Korus, Rafał Ziobro, Krzysztof Buksa, Dorota Litwinek | 16/ |
|
5 |
wielokrotnie, poniedziałek (niestandardowa częstotliwość), 14:00 - 18:30,
sala 0.77 |
Jarosław Korus, Rafał Ziobro, Krzysztof Buksa, Dorota Litwinek | 14/ |
|
6 |
wielokrotnie, poniedziałek (niestandardowa częstotliwość), 14:00 - 18:30,
sala 0.77 |
Jarosław Korus, Rafał Ziobro, Krzysztof Buksa, Dorota Litwinek | 11/ |
|
Wszystkie zajęcia odbywają się w budynku: Wydział Technologii Żywności |
Opisy przedmiotów w USOS i USOSweb są chronione prawem autorskim.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie.