Analiza i ocena jakości żywności T.4s.AOJZ.SI.TTZTX.T
Ćwiczenia laboratoryjne (CWL)
Semestr letni 2018/2019
Informacje o zajęciach (wspólne dla wszystkich grup)
Grupy zajęciowe
Grupa | Termin(y) | Prowadzący |
Miejsca |
Akcje |
---|---|---|---|---|
1 |
każda środa, 17:45 - 20:45,
sala 1.73 |
Izabela Przetaczek-Rożnowska | 12/ |
|
2 |
każdy poniedziałek, 14:45 - 17:45,
sala 1.73 |
Paulina Pająk | 16/ |
|
3 |
każda środa, 11:30 - 14:30,
sala 1.73 |
Paulina Pająk | 9/ |
|
4 |
każda środa, 14:30 - 17:30,
sala 1.73 |
Angelika Wojtyś | 14/ |
|
5 |
każdy wtorek, 14:00 - 17:00,
sala 1.73 |
Dorota Gałkowska | 14/ |
|
6 |
każdy wtorek, 11:00 - 14:00,
sala 1.73 |
Karolina Królikowska | 16/ |
|
7 |
każdy wtorek, 7:45 - 10:45,
sala 1.73 |
Karolina Królikowska, Paulina Pająk | 16/ |
|
8 |
każdy poniedziałek, 18:00 - 21:00,
sala 1.73 |
Paulina Pająk | 12/ |
|
9 |
każda środa, 8:00 - 11:00,
sala 1.73 |
Paulina Pająk | 0/ |
|
10 |
każdy piątek, 13:45 - 16:45,
sala 1.73 |
Małgorzata Bączkowicz | 9/ |
|
Wszystkie zajęcia odbywają się w budynku: Wydział Technologii Żywności |
Opisy przedmiotów w USOS i USOSweb są chronione prawem autorskim.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie.