Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie - Centralny System Uwierzytelniania
Strona główna

Analiza i ocena jakości żywności T.4s.AOJZ.SI.TTZTX.T
Ćwiczenia laboratoryjne (CWL) Semestr letni 2018/2019

Informacje o zajęciach (wspólne dla wszystkich grup)

Liczba godzin: 60
Limit miejsc: (brak limitu)
Zaliczenie: Zaliczenie na ocenę

Grupy zajęciowe

zobacz na planie zajęć

Grupa Termin(y) Prowadzący Miejsca Liczba osób w grupie / limit miejsc Akcje
1 każda środa, 17:45 - 20:45, sala 1.73
Izabela Przetaczek-Rożnowska 12/ szczegóły
2 każdy poniedziałek, 14:45 - 17:45, sala 1.73
Paulina Pająk 16/ szczegóły
3 każda środa, 11:30 - 14:30, sala 1.73
Paulina Pająk 9/ szczegóły
4 każda środa, 14:30 - 17:30, sala 1.73
Angelika Wojtyś 14/ szczegóły
5 każdy wtorek, 14:00 - 17:00, sala 1.73
Dorota Gałkowska 14/ szczegóły
6 każdy wtorek, 11:00 - 14:00, sala 1.73
Karolina Królikowska 16/ szczegóły
7 każdy wtorek, 7:45 - 10:45, sala 1.73
Karolina Królikowska, Paulina Pająk 16/ szczegóły
8 każdy poniedziałek, 18:00 - 21:00, sala 1.73
Paulina Pająk 12/ szczegóły
9 każda środa, 8:00 - 11:00, sala 1.73
Paulina Pająk 0/ szczegóły
10 każdy piątek, 13:45 - 16:45, sala 1.73
Małgorzata Bączkowicz 9/ szczegóły
Wszystkie zajęcia odbywają się w budynku:
Wydział Technologii Żywności
Opisy przedmiotów w USOS i USOSweb są chronione prawem autorskim.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie.
kontakt deklaracja dostępności USOSweb 7.0.3.0 (2024-03-22)