Elektyw I: Technologie wytwarzania nowoczesnych produktów węglowodanowych T.F5.EL11.SI.TTZTX.T
Ćwiczenia laboratoryjne (CWL)
Semestr zimowy 2018/2019
Informacje o zajęciach (wspólne dla wszystkich grup)
Grupy zajęciowe
Grupa | Termin(y) | Prowadzący |
Miejsca |
Akcje |
---|---|---|---|---|
1 |
wielokrotnie, piątek (niestandardowa częstotliwość), 11:45 - 16:15,
sala 0.77 |
Marek Gibiński | 13/ |
|
2 |
wielokrotnie, piątek (niestandardowa częstotliwość), 11:45 - 16:15,
sala 0.77 |
Marek Gibiński | 16/ |
|
3 |
wielokrotnie, piątek (niestandardowa częstotliwość), 7:15 - 11:45,
sala 0.77 |
Dorota Gumul | 14/ |
|
4 |
wielokrotnie, piątek (niestandardowa częstotliwość), 7:15 - 11:45,
sala 0.77 |
Wiktor Berski | 10/ |
|
5 |
wielokrotnie, wtorek (niestandardowa częstotliwość), 12:15 - 16:45,
sala 0.77 |
Marcin Łukasiewicz | 15/ |
|
6 |
wielokrotnie, wtorek (niestandardowa częstotliwość), 12:15 - 16:45,
sala 0.77 |
Stanisław Kowalski | 15/ |
|
7 |
wielokrotnie, wtorek (niestandardowa częstotliwość), 7:30 - 12:00,
sala 0.77 |
Dorota Gumul | 11/ |
|
Wszystkie zajęcia odbywają się w budynku: Wydział Technologii Żywności |
Opisy przedmiotów w USOS i USOSweb są chronione prawem autorskim.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie.