Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie - Centralny System UwierzytelnianiaNie jesteś zalogowany | zaloguj się
katalog przedmiotów - pomoc

Technologie przemysłów fermentacyjnych B.6s.TPF.SI.BBTSX
Ćwiczenia laboratoryjne (CWL) Semestr letni 2018/2019

Informacje o zajęciach (wspólne dla wszystkich grup)

Liczba godzin: 30
Limit miejsc: (brak limitu)
Zaliczenie: Zaliczenie na ocenę

Grupy zajęciowe

zobacz na planie zajęć

Grupa Termin(y) Prowadzący Miejsca Akcje
1 co drugi czwartek (nieparzyste), 8:15 - 13:00, sala 1.137
Aneta Ciosek 18/ szczegóły
2 co drugi piątek (nieparzyste), 8:15 - 13:00, sala 1.137
Olga Hrabia 14/ szczegóły
3 co drugi czwartek (parzyste), 8:15 - 13:00, sala 1.137
Olga Hrabia 17/ szczegóły
4 co drugi piątek (parzyste), 13:00 - 17:45, sala 1.137
Aneta Pater 16/ szczegóły
Wszystkie zajęcia odbywają się w budynku:
Wydział Technologii Żywności
Opisy przedmiotów w USOS i USOSweb są chronione prawem autorskim.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie.