Toksykologia żywności T.6s.TOZY.SI.TTZCX.T
Ćwiczenia laboratoryjne (CWL)
Semestr letni 2018/2019
Informacje o zajęciach (wspólne dla wszystkich grup)
Grupy zajęciowe
Grupa | Termin(y) | Prowadzący |
Miejsca |
Akcje |
---|---|---|---|---|
1 |
wielokrotnie, środa (niestandardowa częstotliwość), 16:15 - 18:30,
sala 1.102 |
Mariola Drozdowska | 16/ |
|
2 |
wielokrotnie, środa (niestandardowa częstotliwość), 13:45 - 16:00,
sala 1.102 |
Mariola Drozdowska | 15/ |
|
3 |
wielokrotnie, piątek (niestandardowa częstotliwość), 12:30 - 14:45,
sala 1.102 |
Dominik Domagała | 14/ |
|
Wszystkie zajęcia odbywają się w budynku: Wydział Technologii Żywności |
Opisy przedmiotów w USOS i USOSweb są chronione prawem autorskim.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie.