Elektyw VII: Technologia i higiena produkcji potraw 1 T.F6.EL71.SI.TJBJY.T
Ćwiczenia laboratoryjne (CWL)
Semestr letni 2018/2019
Informacje o zajęciach (wspólne dla wszystkich grup)
Grupy zajęciowe
Grupa | Termin(y) | Prowadzący |
Miejsca |
Akcje |
---|---|---|---|---|
1 |
wielokrotnie, piątek (niestandardowa częstotliwość), 10:45 - 14:30,
sala 1.82 |
Kinga Topolska | 12/ |
|
2 |
wielokrotnie, piątek (niestandardowa częstotliwość), 10:45 - 14:30,
sala 1.82 |
Adam Florkiewicz, Iwona Mentel | 10/ |
|
Wszystkie zajęcia odbywają się w budynku: Wydział Technologii Żywności |
Opisy przedmiotów w USOS i USOSweb są chronione prawem autorskim.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie.