Systemy zarządzania bezpieczeństwem żywności T.6s.SZBZ.SI.TJBJY.T
Ćwiczenia laboratoryjne (CWL)
Semestr letni 2018/2019
Informacje o zajęciach (wspólne dla wszystkich grup)
Liczba godzin: | 60 | ||
Limit miejsc: | (brak limitu) | ||
Zaliczenie: | Zaliczenie na ocenę |
Grupy zajęciowe
Grupa | Termin(y) | Prowadzący |
Miejsca ![]() |
Akcje |
---|---|---|---|---|
1 |
każda środa, 13:15 - 16:15,
sala 1.41 |
Jacek Słupski, Michał Stojak | 12/ |
szczegóły![]() |
2 |
każda środa, 16:15 - 19:15,
sala 1.41 |
Piotr Gębczyński | 10/ |
szczegóły![]() |
Wszystkie zajęcia odbywają się w budynku: Wydział Technologii Żywności |
Opisy przedmiotów w USOS i USOSweb są chronione prawem autorskim.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie.