Elektyw II: Technologia i higiena żywności pochodzenia zwierzęcego T.F5.EL22.SI.TJBJY.T
Ćwiczenia laboratoryjne (CWL)
Semestr zimowy 2018/2019
Informacje o zajęciach (wspólne dla wszystkich grup)
Liczba godzin: | 60 | ||
Limit miejsc: | (brak limitu) | ||
Zaliczenie: | Zaliczenie na ocenę |
Grupy zajęciowe
Grupa | Termin(y) | Prowadzący |
Miejsca ![]() |
Akcje |
---|---|---|---|---|
1 |
wielokrotnie, środa (niestandardowa częstotliwość), 12:15 - 16:45,
sala 0.108 |
Maria Walczycka, Dorota Najgebauer-Lejko | 14/ |
szczegóły![]() |
2 |
wielokrotnie, piątek (niestandardowa częstotliwość), 12:00 - 16:30,
sala 0.108 |
Agnieszka Pluta-Kubica, Joanna Tkaczewska | 11/ |
szczegóły![]() |
Wszystkie zajęcia odbywają się w budynku: Wydział Technologii Żywności |
Opisy przedmiotów w USOS i USOSweb są chronione prawem autorskim.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie.