Systemy zarządzania jakością żywności T.5s.SZJZ.SI.TJBJY.T
Ćwiczenia laboratoryjne (CWL)
Semestr zimowy 2018/2019
Informacje o zajęciach (wspólne dla wszystkich grup)
Grupy zajęciowe
Grupa | Termin(y) | Prowadzący |
Miejsca |
Akcje |
---|---|---|---|---|
1 |
każdy czwartek, 15:30 - 18:30,
sala 0.91 |
Agnieszka Pluta-Kubica | 13/ |
|
2 |
każda środa, 15:15 - 18:15,
sala 0.91 |
Monika Wszołek | 9/ |
|
Wszystkie zajęcia odbywają się w budynku: Wydział Technologii Żywności |
Opisy przedmiotów w USOS i USOSweb są chronione prawem autorskim.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie.