Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie - Centralny System Uwierzytelniania
Strona główna

Ogólna technologia żywności T.4s.OTZY.SI.TTDDX.T
Ćwiczenia laboratoryjne (CWL) Semestr letni 2018/2019

Informacje o zajęciach (wspólne dla wszystkich grup)

Liczba godzin: 30
Limit miejsc: (brak limitu)
Zaliczenie: Zaliczenie na ocenę

Grupy zajęciowe

zobacz na planie zajęć

Grupa Termin(y) Prowadzący Miejsca Liczba osób w grupie / limit miejsc Akcje
1 każdy poniedziałek, 18:00 - 21:00, sala 0.135
Agnieszka Zawiślak, Jagoda Majcherczyk, Magdalena Witek 12/ szczegóły
2 każdy wtorek, 14:45 - 17:45, sala 0.135
Agnieszka Zawiślak, Jagoda Majcherczyk, Magdalena Witek 11/ szczegóły
3 każdy wtorek, 14:45 - 17:45, sala 0.136
Agnieszka Zawiślak, Jagoda Majcherczyk, Magdalena Witek 13/ szczegóły
Wszystkie zajęcia odbywają się w budynku:
Wydział Technologii Żywności
Opisy przedmiotów w USOS i USOSweb są chronione prawem autorskim.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie.
kontakt deklaracja dostępności USOSweb 7.0.3.0-1 (2024-04-02)