Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie - Centralny System UwierzytelnianiaNie jesteś zalogowany | zaloguj się
katalog przedmiotów - pomoc

Analiza i ocena jakości żywności T.4s.AOJZ.SI.TTDDX.T
Ćwiczenia laboratoryjne (CWL) Semestr letni 2018/2019

Informacje o zajęciach (wspólne dla wszystkich grup)

Liczba godzin: 30
Limit miejsc: (brak limitu)
Zaliczenie: Zaliczenie na ocenę

Grupy zajęciowe

zobacz na planie zajęć

Grupa Termin(y) Prowadzący Miejsca Akcje
1 wielokrotnie, wtorek (niestandardowa częstotliwość), 16:00 - 19:00, sala 1.71
Izabela Przetaczek-Rożnowska 12/ szczegóły
2 wielokrotnie, poniedziałek (niestandardowa częstotliwość), 14:45 - 17:45, sala 1.71
Izabela Przetaczek-Rożnowska 11/ szczegóły
3 wielokrotnie, poniedziałek (niestandardowa częstotliwość), 18:00 - 21:00, sala 1.71
Izabela Przetaczek-Rożnowska 13/ szczegóły
Wszystkie zajęcia odbywają się w budynku:
Wydział Technologii Żywności
Opisy przedmiotów w USOS i USOSweb są chronione prawem autorskim.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie.