Food Technology and Human Nutrition |
|
International PhD school in malting and brewing |
|
browarnictwo i słodownictwo |
|
dietetyka |
-
Dietetyka, niestacjonarne, II stopnia TTDXY.NM.04
-
Dietetyka, niestacjonarne, II stopnia TTDXZ.NM.04
-
Dietetyka, stacjonarne, I stopnia TTDXY.SI.07
-
Dietetyka, stacjonarne, I stopnia TTDXZ.SI.07
-
Dietetyka, stacjonarne, II stopnia TTDXY.SM.03
-
Dietetyka, stacjonarne, II stopnia TTDXZ.SM.03
|
gastronomia i catering dietetyczny |
|
inżynieria żywności |
|
jakość i bezpieczeństwo żywności |
|
jakość i bezpieczeństwo żywności |
|
technologia żywności |
|
technologia żywności i żywienie człowieka |
-
Food Technology and Human Nutrition, full-time, II-nd degree TTZYY.SM.03
-
Technologia żywności i żywienie człowieka, niestacjonarne, I stopnia TTZXY.NI.07
-
Technologia żywności i żywienie człowieka, niestacjonarne, I stopnia TTZXZ.NI.07
-
Technologia żywności i żywienie człowieka, niestacjonarne, II stopnia TTZXY.NM.03
-
Technologia żywności i żywienie człowieka, niestacjonarne, II stopnia TTZXZ.NM.03
-
Technologia żywności i żywienie człowieka, stacjonarne, I stopnia TTZXY.SI.07
-
Technologia żywności i żywienie człowieka, stacjonarne, I stopnia TTZXZ.SI.07
-
Technologia żywności i żywienie człowieka, stacjonarne, II stopnia TTZXY.SM.03
-
Technologia żywności i żywienie człowieka, stacjonarne, II stopnia TTZXZ.SM.03
|
technologia żywności, przetwórstwo zbóż |
|
żywienie człowieka z dietetyką |
|