Food Technology and Human Nutrition |
Food Technology and Human Nutrition, full-time, II-nd degree TTZYY.SM.03
|
International PhD school in malting and brewing |
International PhD school in malting and brewing TSBXY.SD.06
|
browarnictwo i słodownictwo |
Browarnictwo i Słodownictwo, stacjonarne, I stopnia TBSXY.SI.07
Browarnictwo i Słodownictwo, stacjonarne, I stopnia TBSXZ.SI.07
Browarnictwo i Słodownictwo, stacjonarne, II stopnia TBSXZ.SM.03
|
dietetyka |
Dietetyka, niestacjonarne, II stopnia TTDXY.NM.04
Dietetyka, niestacjonarne, II stopnia TTDXZ.NM.04
Dietetyka, stacjonarne, I stopnia TTDXY.SI.07
Dietetyka, stacjonarne, I stopnia TTDXZ.SI.07
Dietetyka, stacjonarne, II stopnia TTDXY.SM.03
Dietetyka, stacjonarne, II stopnia TTDXZ.SM.03
|
jakość i bezpieczeństwo żywności |
Jakość i bezpieczeństwo żywności, stacjonarne I stopnia TJBXY.SI.07
Jakość i bezpieczeństwo żywności, stacjonarne I stopnia TJBXZ.SI.07
Jakość i bezpieczeństwo żywności, stacjonarne II stopnia TJBXY.SM.03
Jakość i bezpieczeństwo żywności, stacjonarne II stopnia TJBXZ.SM.03
|
jakość i bezpieczeństwo żywności |
Jakość i bezpieczeństwo żywności, stacjonarne I stopnia TJBXY.SI.07
Jakość i bezpieczeństwo żywności, stacjonarne I stopnia TJBXZ.SI.07
Jakość i bezpieczeństwo żywności, stacjonarne II stopnia TJBXY.SM.03
Jakość i bezpieczeństwo żywności, stacjonarne II stopnia TJBXZ.SM.03
|
technologia żywności |
Technologia żywności i żywienie człowieka, niestacjonarne, II stopnia TTZXY.NM.03
Technologia żywności i żywienie człowieka, niestacjonarne, II stopnia TTZXZ.NM.03
Technologia żywności i żywienie człowieka, stacjonarne, II stopnia TTZXY.SM.03
|
technologia żywności i żywienie człowieka |
Food Technology and Human Nutrition, full-time, II-nd degree TTZYY.SM.03
Technologia żywności i żywienie człowieka, niestacjonarne, I stopnia TTZXY.NI.07
Technologia żywności i żywienie człowieka, niestacjonarne, I stopnia TTZXZ.NI.07
Technologia żywności i żywienie człowieka, niestacjonarne, II stopnia TTZXY.NM.03
Technologia żywności i żywienie człowieka, niestacjonarne, II stopnia TTZXZ.NM.03
Technologia żywności i żywienie człowieka, stacjonarne, I stopnia TTZXY.SI.07
Technologia żywności i żywienie człowieka, stacjonarne, I stopnia TTZXZ.SI.07
Technologia żywności i żywienie człowieka, stacjonarne, II stopnia TTZXY.SM.03
Technologia żywności i żywienie człowieka, stacjonarne, II stopnia TTZXZ.SM.03
|
technologia żywności, przetwórstwo zbóż |
Technologia żywności i żywienie człowieka, stacjonarne, II stopnia TTZXZ.SM.03
|
żywienie człowieka z dietetyką |
Technologia żywności i żywienie człowieka, stacjonarne, II stopnia TTZXY.SM.03
|