Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie - Centralny System UwierzytelnianiaNie jesteś zalogowany | zaloguj się
programy studiów - pomoc

Wydział Technologii Żywności - programy studiów

Poniższa lista przedstawia programy studiów oferowane przez wybraną jednostkę oraz jej jednostki podrzędne.
Food Technology and Human Nutrition Food Technology and Human Nutrition, full-time, II-nd degree TTZYY.SM.03
International PhD school in malting and brewing International PhD school in malting and brewing TSBXY.SD.06
browarnictwo i słodownictwo Browarnictwo i Słodownictwo, stacjonarne, I stopnia TBSXY.SI.07
Browarnictwo i Słodownictwo, stacjonarne, I stopnia TBSXZ.SI.07
Browarnictwo i Słodownictwo, stacjonarne, II stopnia TBSXZ.SM.03
dietetyka Dietetyka, niestacjonarne, II stopnia TTDXY.NM.04
Dietetyka, niestacjonarne, II stopnia TTDXZ.NM.04
Dietetyka, stacjonarne, I stopnia TTDXY.SI.07
Dietetyka, stacjonarne, I stopnia TTDXZ.SI.07
Dietetyka, stacjonarne, II stopnia TTDXY.SM.03
Dietetyka, stacjonarne, II stopnia TTDXZ.SM.03
jakość i bezpieczeństwo żywności Jakość i bezpieczeństwo żywności, stacjonarne I stopnia TJBXY.SI.07
Jakość i bezpieczeństwo żywności, stacjonarne I stopnia TJBXZ.SI.07
Jakość i bezpieczeństwo żywności, stacjonarne II stopnia TJBXY.SM.03
Jakość i bezpieczeństwo żywności, stacjonarne II stopnia TJBXZ.SM.03
jakość i bezpieczeństwo żywności Jakość i bezpieczeństwo żywności, stacjonarne I stopnia TJBXY.SI.07
Jakość i bezpieczeństwo żywności, stacjonarne I stopnia TJBXZ.SI.07
Jakość i bezpieczeństwo żywności, stacjonarne II stopnia TJBXY.SM.03
Jakość i bezpieczeństwo żywności, stacjonarne II stopnia TJBXZ.SM.03
technologia żywności Technologia żywności i żywienie człowieka, niestacjonarne, II stopnia TTZXY.NM.03
Technologia żywności i żywienie człowieka, niestacjonarne, II stopnia TTZXZ.NM.03
Technologia żywności i żywienie człowieka, stacjonarne, II stopnia TTZXY.SM.03
technologia żywności i żywienie człowieka Food Technology and Human Nutrition, full-time, II-nd degree TTZYY.SM.03
Technologia żywności i żywienie człowieka, niestacjonarne, I stopnia TTZXY.NI.07
Technologia żywności i żywienie człowieka, niestacjonarne, I stopnia TTZXZ.NI.07
Technologia żywności i żywienie człowieka, niestacjonarne, II stopnia TTZXY.NM.03
Technologia żywności i żywienie człowieka, niestacjonarne, II stopnia TTZXZ.NM.03
Technologia żywności i żywienie człowieka, stacjonarne, I stopnia TTZXY.SI.07
Technologia żywności i żywienie człowieka, stacjonarne, I stopnia TTZXZ.SI.07
Technologia żywności i żywienie człowieka, stacjonarne, II stopnia TTZXY.SM.03
Technologia żywności i żywienie człowieka, stacjonarne, II stopnia TTZXZ.SM.03
technologia żywności, przetwórstwo zbóż Technologia żywności i żywienie człowieka, stacjonarne, II stopnia TTZXZ.SM.03
żywienie człowieka z dietetyką Technologia żywności i żywienie człowieka, stacjonarne, II stopnia TTZXY.SM.03

pokaż wszystkie kierunki studiów