Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie - Centralny System UwierzytelnianiaNie jesteś zalogowany | zaloguj się
programy studiów - pomoc

Wydział Technologii Żywności - programy studiów

Poniższa lista przedstawia programy studiów oferowane przez wybraną jednostkę oraz jej jednostki podrzędne.
International PhD school in malting and brewing International PhD school in malting and brewing TSBXY.SD.06
browarnictwo i słodownictwo Browarnictwo i Słodownictwo, stacjonarne, I stopnia TBSXY.SI.07
Browarnictwo i Słodownictwo, stacjonarne, I stopnia TBSXZ.SI.07
dietetyka Dietetyka, niestacjonarne, II stopnia TTDXY.NM.04
Dietetyka, niestacjonarne, II stopnia TTDXZ.NM.04
Dietetyka, stacjonarne, I stopnia TTDXY.SI.07
Dietetyka, stacjonarne, I stopnia TTDXZ.SI.07
Dietetyka, stacjonarne, II stopnia TTDXY.SM.03
Dietetyka, stacjonarne, II stopnia TTDXZ.SM.03
jakość i bezpieczeństwo żywności Jakość i bezpieczeństwo żywności, stacjonarne I stopnia TJBXY.SI.07
Jakość i bezpieczeństwo żywności, stacjonarne I stopnia TJBXZ.SI.07
Jakość i bezpieczeństwo żywności, stacjonarne II stopnia TJBXY.SM.03
Jakość i bezpieczeństwo żywności, stacjonarne II stopnia TJBXZ.SM.03
jakość i bezpieczeństwo żywności Jakość i bezpieczeństwo żywności, stacjonarne I stopnia TJBXY.SI.07
Jakość i bezpieczeństwo żywności, stacjonarne I stopnia TJBXZ.SI.07
Jakość i bezpieczeństwo żywności, stacjonarne II stopnia TJBXY.SM.03
Jakość i bezpieczeństwo żywności, stacjonarne II stopnia TJBXZ.SM.03
technologia żywności Technologia żywności i żywienie człowieka, niestacjonarne, II stopnia TTZXY.NM.03
Technologia żywności i żywienie człowieka, niestacjonarne, II stopnia TTZXZ.NM.03
Technologia żywności i żywienie człowieka, stacjonarne, II stopnia TTZXY.SM.03
technologia żywności i żywienie człowieka Food Technology and Human Nutrition, full-time, II-nd degree TTZYY.SM.03
Technologia żywności i żywienie człowieka, niestacjonarne, I stopnia TTZXY.NI.07
Technologia żywności i żywienie człowieka, niestacjonarne, I stopnia TTZXZ.NI.07
Technologia żywności i żywienie człowieka, niestacjonarne, II stopnia TTZXY.NM.03
Technologia żywności i żywienie człowieka, niestacjonarne, II stopnia TTZXZ.NM.03
Technologia żywności i żywienie człowieka, stacjonarne, I stopnia TTZXY.SI.07
Technologia żywności i żywienie człowieka, stacjonarne, I stopnia TTZXZ.SI.07
Technologia żywności i żywienie człowieka, stacjonarne, II stopnia TTZXY.SM.03
Technologia żywności i żywienie człowieka, stacjonarne, II stopnia TTZXZ.SM.03
technologia żywności, przetwórstwo zbóż Technologia żywności i żywienie człowieka, stacjonarne, II stopnia TTZXZ.SM.03
towaroznawstwo Towaroznawstwo, stacjonarne, I stopnia TTWXY.SI.07
żywienie człowieka z dietetyką Technologia żywności i żywienie człowieka, stacjonarne, II stopnia TTZXY.SM.03

pokaż wszystkie kierunki studiów