Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie - Centralny System UwierzytelnianiaNie jesteś zalogowany | zaloguj się
programy studiów - pomoc

Technologia żywności i żywienie człowieka, stacjonarne, II stopnia

Informacje o programie studiów

  Kod: TTZXZ.SM.03
  Nazwa: Technologia żywności i żywienie człowieka, stacjonarne, II stopnia
  Tryb studiów: stacjonarne
  Rodzaj studiów: II stopnia
  Czas trwania: 1,5 roku (3 semestry)
Kierunki: technologia żywności i żywienie człowieka technologia żywności technologia żywności, przetwórstwo zbóż
technologia żywności i żywienie człowieka
Kierunki do
wyboru:
technologia żywności i żywienie człowieka technologia żywności
Jednostki: Wydział Technologii Żywności (od 00/01) [ inne programy w tej jednostce ]
Jeśli interesują Cię konkretne, indywidualne wymagania, jakie musisz spełnić na aktualnym etapie studiów, to zajrzyj do modułu zaliczeń etapów:

Główny tok nauczania

Pierwszy semestr, technologia żywności
Drugi semestr, technologia żywności
Trzeci semestr, technologia żywności

Pozostałe toki nauczania

Pierwszy semestr, technologia żywności
Drugi semestr, technologia żywności
Trzeci semestr, technologia żywności

Dodatkowe informacje

Możliwe do uzyskania certyfikaty: Praca dypl. magisterska (mgr inż.) - Technologia Żywności - stacjonarne
Uprawnienia zawodowe: (brak danych)
Dalsze studia: (brak danych)