Technologia żywności i żywienie człowieka, stacjonarne, I stopnia
Informacje o programie studiów
Jeśli interesują Cię konkretne, indywidualne wymagania, jakie musisz spełnić na aktualnym etapie studiów, to zajrzyj do modułu zaliczeń etapów:
Główny tok nauczania
Pozostałe toki nauczania
Pierwszy semestr, żywienie człowieka |
Drugi semestr, żywienie człowieka |
Trzeci semestr, żywienie człowieka |
Czwarty semestr, żywienie człowieka |
Piąty semestr, żywienie człowieka |
Szósty semestr, żywienie człowieka |
Siódmy semestr, żywienie człowieka Praca dypl. inżynierska (inż.) - Technologia Żywności - stacjonarne |
Pierwszy semestr, bioinżynieria i bioprocesy |
Drugi semestr, bioinżynieria i bioprocesy |
Trzeci semestr, bioinżynieria i bioprocesy |
Czwarty semestr, bioinżynieria i bioprocesy |
Piąty semestr, bioinżynieria i bioprocesy |
Szósty semestr, bioinżynieria i bioprocesy |
Siódmy semestr, bioinżynieria i bioprocesy Praca dypl. inżynierska (inż.) - Technologia Żywności - stacjonarne |
Pierwszy semestr, technologia żywności |
Drugi semestr, technologia żywności |
Trzeci semestr, technologia żywności |
Czwarty semestr, technologia żywności |
Piąty semestr, technologia żywności |
Szósty semestr, technologia żywności |
Siódmy semestr, technologia żywności Praca dypl. inżynierska (inż.) - Technologia Żywności - stacjonarne |
Pierwszy semestr, biotechnologia żywności |
Drugi semestr, biotechnologia żywności |
Trzeci semestr, biotechnologia żywności |
Czwarty semestr, biotechnologia żywności |
Piąty semestr, biotechnologia żywności |
Szósty semestr, biotechnologia żywności |
Siódmy semestr, biotechnologia żywności Praca dypl. inżynierska (inż.) - Technologia Żywności - stacjonarne |