Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie - Centralny System UwierzytelnianiaNie jesteś zalogowany | zaloguj się
programy studiów - pomoc

Jakość i bezpieczeństwo żywności, stacjonarne I stopnia

Informacje o programie studiów

  Kod: TJBXZ.SI.07
  Nazwa: Jakość i bezpieczeństwo żywności, stacjonarne I stopnia
  Tryb studiów: stacjonarne
  Rodzaj studiów: I stopnia
  Czas trwania: 3,5 roku (7 semestrów)
Kierunki: jakość i bezpieczeństwo żywności jakość i bezpieczeństwo żywności
jakość i bezpieczeństwo żywności
Kierunki do
wyboru:
(brak)
Jednostki: Wydział Technologii Żywności (od 00/01) [ inne programy w tej jednostce ]
Jeśli interesują Cię konkretne, indywidualne wymagania, jakie musisz spełnić na aktualnym etapie studiów, to zajrzyj do modułu zaliczeń etapów:

Główny tok nauczania

Pierwszy semestr, jakość i bezpieczeństwo żywności
Drugi semestr, jakość i bezpieczeństwo żywności
Trzeci semestr, jakość i bezpieczeństwo żywności
Czwarty semestr, jakość i bezpieczeństwo żywności
Piąty semestr, jakość i bezpieczeństwo żywności
Szósty semestr, jakość i bezpieczeństwo żywności
Siódmy semestr, jakość i bezpieczeństwo żywności

Dodatkowe informacje

Możliwe do uzyskania certyfikaty: Praca dypl. inżynierska (inż.) - Jakość i Bezp. Żyw. - stacjonarne
Uprawnienia zawodowe: (brak danych)
Dalsze studia: (brak danych)