Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie - Centralny System UwierzytelnianiaNie jesteś zalogowany | zaloguj się
programy studiów - pomoc

Browarnictwo i Słodownictwo, stacjonarne, II stopnia

Informacje o programie studiów

  Kod: TBSXZ.SM.03
  Nazwa: Browarnictwo i Słodownictwo, stacjonarne, II stopnia
  Tryb studiów: stacjonarne
  Rodzaj studiów: II stopnia
  Czas trwania: 1,5 roku (3 semestry)
Kierunki: browarnictwo i słodownictwo
Kierunki do
wyboru:
(brak)
Jednostki: Wydział Technologii Żywności (od 19/20L) [ inne programy w tej jednostce ]
Jeśli interesują Cię konkretne, indywidualne wymagania, jakie musisz spełnić na aktualnym etapie studiów, to zajrzyj do modułu zaliczeń etapów:

Główny tok nauczania

Nie zdefiniowano standardowych toków nauczania

Pozostałe toki nauczania

Pierwszy semestr, browarnictwo i słodownictwo
Drugi semestr, browarnictwo i słodownictwo
Trzeci semestr, browarnictwo i słodownictwo

Dodatkowe informacje

Możliwe do uzyskania certyfikaty: (brak danych)
Uprawnienia zawodowe: (brak danych)
Dalsze studia: (brak danych)