Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie - Centralny System Uwierzytelniania
Strona główna

studia doktoranckie, niestacjonarne, Wydział Technologii Żywności

Informacje o programie studiów

Kod: DTXXX.ND.08
Nazwa: studia doktoranckie, niestacjonarne, Wydział Technologii Żywności
Tryb studiów: niestacjonarne
Rodzaj studiów: doktoranckie
Czas trwania: 4 lata (8 semestrów)
Kierunki, specjalności i specjalizacje poznawane w ramach wszystkich toków nauczania programu (w przypadku tego programu zdefiniowano tylko jeden możliwy tok nauczania). Kierunki: technologia żywności i żywienia
Kierunki, specjalności i specjalizacje poznawane tylko w ramach niektórych toków nauczania programu (związane z konkretnymi etapami). Kierunki do
wyboru:
(brak)
Jednostki organizacyjne oferujące ten program studiów Jednostki: Szkoła Doktorska (od 00/01) [ inne programy w tej jednostce ]

Jeśli interesują Cię konkretne, indywidualne wymagania, jakie musisz spełnić na aktualnym etapie studiów, to zajrzyj do modułu zaliczeń etapów:

moje zaliczenia etapów

Główny tok nauczania

Dodatkowe informacje

Możliwe do uzyskania certyfikaty: (brak danych)
Uprawnienia zawodowe: (brak danych)
Dalsze studia: (brak danych)
kontakt deklaracja dostępności USOSweb 7.0.3.0 (2024-03-22)