Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie
- Centralny System Uwierzytelniania
NA SKRÓTY
STUDENCI, PRACOWNICY
JEDNOSTKI ORGANIZACYJNE
PRZEDMIOTY
STUDIA
Kierunki
jakość i bezpieczeństwo żywności
AKADEMIKI
POMOC
help
Kierunek studiów - jakość i bezpieczeństwo żywności
Programy realizujące ten kierunek studiów
Wydział Technologii Żywności
wszystkie kierunki w tej jednostce
Jakość i bezpieczeństwo żywności, stacjonarne I stopnia
TJBXY.SI.07
Jakość i bezpieczeństwo żywności, stacjonarne I stopnia
TJBXZ.SI.07
Jakość i bezpieczeństwo żywności, stacjonarne II stopnia
TJBXZ.SM.03
Jakość i bezpieczeństwo żywności, stacjonarne II stopnia
TJBXY.SM.03
kontakt
deklaracja dostępności
USOSweb 7.0.3.0 (2024-03-22)