Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie - Centralny System UwierzytelnianiaNie jesteś zalogowany | zaloguj się
programy studiów - pomoc

Food Technology and Human Nutrition, full-time, II-nd degree
Trzeci semestr, technologia żywności i żywienie człowieka

Informacje o etapie studiów

  Program studiów: Food Technology and Human Nutrition, full-time, II-nd degree (TTZYY.SM.03)
  Etap: Trzeci semestr, technologia żywności i żywienie człowieka (TTZYY-3-SEM)
  Poprzednie etapy: Drugi semestr, technologia żywności i żywienie człowieka
  Następne etapy: (brak)
Kierunki: technologia żywności i żywienie człowieka
Certyfikaty: Praca dypl. magisterska (mgr inż.) - Technologia Żywności - stacjonarne
Jeśli interesują Cię konkretne, indywidualne wymagania, jakie musisz spełnić na aktualnym etapie studiów, to zajrzyj do modułu zaliczeń etapów:

Przedmioty obowiązkowe

Przedmiot Okres 19/20L Wymagany do warunku
Diploma seminar & master's thesis T.3sa.SDM.SM.TTZYY.T 18/19L - ... NIE
Global politics in human nutrition T.3sa.GPH.SM.TTZYY.T 18/19L - ... NIE
Methods in research III T.3sa.MR3.SM.TTZYY.T 18/19L - ... NIE
National security T.3sa.NSE.SM.TTZYY.T 18/19L - ... NIE
Optional specialization course II: Analysis of bioactive compounds in cereal grain T.F3a.S22.SM.TTZYY.T 18/19L - ... NIE
Optional specialization course III: Selected topics in modern nutrition T.F3a.S32.SM.TTZYY.T 18/19L - ... NIE
Regional Culture T.3sa.RCU.SM.TTZYY.T 18/19L - ... NIE
Social sciences course T.3sa.SSC.SM.TTZYY.R 18/19L - ... NIE

Wymagania punktowe

Typ punktów Grupa przedmiotów Okres Liczba wymagana do
zaliczenia warunkowego
Liczba wymagana do
zaliczenia pełnego
ECTS - Punkty ECTS (Europen Credit Transfer System) 19/20L - ... n/d 88.00