Food Technology and Human Nutrition, full-time, II-nd degree
Drugi semestr, technologia żywności i żywienie człowieka
Informacje o etapie studiów
Program studiów: | Food Technology and Human Nutrition, full-time, II-nd degree (TTZYY.SM.03) | |
Etap: | Drugi semestr, technologia żywności i żywienie człowieka (TTZYY-2-SEM) | |
Poprzednie etapy: |
![]() |
|
Następne etapy: |
Trzeci semestr, technologia żywności i żywienie człowieka![]() |
|
![]() |
Kierunki: |
technologia żywności i żywienie człowieka |
![]() |
Certyfikaty: | (brak danych) |
| |||||
Przedmioty obowiązkowe
Przedmiot |
Okres ![]() |
19/20Z |
Wymagany do warunku ![]() |
---|---|---|---|
Design of experiments and data analysis T.2sa.DED.SM.TTZYY.T | 18/19L - ... |
![]() ![]() |
NIE |
Methods in research II T.2sa.MR2.SM.TTZYY.T | 18/19L - ... |
![]() ![]() |
NIE |
New trends in food processing and preservation technology T.2sa.NTF.SM.TTZYY.T | 18/19L - ... |
![]() ![]() |
NIE |
Nutrigenomics T.2sa.NUT.SM.TTZYY.T | 18/19L - ... |
![]() ![]() |
NIE |
Optional course I: Natural sweeteners T.F2a.O12.SM.TTZYY.T | 18/19L - ... |
![]() ![]() |
NIE |
Optional course II: Nutrition & health T.F2a.O21.SM.TTZYY.T | 18/19L - ... |
![]() ![]() |
NIE |
Optional specialization course I: Modern aspects of carbohydrate chemistry & technology T.F2a.S12.SM.TTZYY.T | 18/19L - ... |
![]() ![]() |
NIE |
Packing, storage and transport of food products T.2sa.PST.SM.TTZYY.T | 18/19L - ... |
![]() ![]() |
NIE |
Specialization seminar II T.2sa.SS2.SM.TTZYY.T | 18/19L - ... |
![]() ![]() |
NIE |
Specialization technology III: Fermentation technology T.F2a.T32.SM.TTZYY.T | 18/19L - ... |
![]() ![]() |
NIE |
Wymagania punktowe
Typ punktów | Grupa przedmiotów |
Okres ![]() |
Liczba wymagana do zaliczenia warunkowego |
Liczba wymagana do zaliczenia pełnego |
---|---|---|---|---|
ECTS - Punkty ECTS (Europen Credit Transfer System) | 19/20Z - ... | n/d | 60.00 |