Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie - Centralny System UwierzytelnianiaNie jesteś zalogowany | zaloguj się
programy studiów - pomoc

Food Technology and Human Nutrition, full-time, II-nd degree
Drugi semestr, technologia żywności i żywienie człowieka

Informacje o etapie studiów

  Program studiów: Food Technology and Human Nutrition, full-time, II-nd degree (TTZYY.SM.03)
  Etap: Drugi semestr, technologia żywności i żywienie człowieka (TTZYY-2-SEM)
  Poprzednie etapy: Pierwszy semestr, technologia żywności i żywienie człowieka
  Następne etapy: Trzeci semestr, technologia żywności i żywienie człowieka
Kierunki: technologia żywności i żywienie człowieka
Certyfikaty: (brak danych)
Jeśli interesują Cię konkretne, indywidualne wymagania, jakie musisz spełnić na aktualnym etapie studiów, to zajrzyj do modułu zaliczeń etapów:

Przedmioty obowiązkowe

Przedmiot Okres 19/20Z Wymagany do warunku
Design of experiments and data analysis T.2sa.DED.SM.TTZYY.T 18/19L - ... NIE
Methods in research II T.2sa.MR2.SM.TTZYY.T 18/19L - ... NIE
New trends in food processing and preservation technology T.2sa.NTF.SM.TTZYY.T 18/19L - ... NIE
Nutrigenomics T.2sa.NUT.SM.TTZYY.T 18/19L - ... NIE
Optional course I: Natural sweeteners T.F2a.O12.SM.TTZYY.T 18/19L - ... NIE
Optional course II: Nutrition & health T.F2a.O21.SM.TTZYY.T 18/19L - ... NIE
Optional specialization course I: Modern aspects of carbohydrate chemistry & technology T.F2a.S12.SM.TTZYY.T 18/19L - ... NIE
Packing, storage and transport of food products T.2sa.PST.SM.TTZYY.T 18/19L - ... NIE
Specialization seminar II T.2sa.SS2.SM.TTZYY.T 18/19L - ... NIE
Specialization technology III: Fermentation technology T.F2a.T32.SM.TTZYY.T 18/19L - ... NIE

Wymagania punktowe

Typ punktów Grupa przedmiotów Okres Liczba wymagana do
zaliczenia warunkowego
Liczba wymagana do
zaliczenia pełnego
ECTS - Punkty ECTS (Europen Credit Transfer System) 19/20Z - ... n/d 60.00