Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie - Centralny System UwierzytelnianiaNie jesteś zalogowany | zaloguj się
programy studiów - pomoc

Food Technology and Human Nutrition, full-time, II-nd degree
Pierwszy semestr, technologia żywności i żywienie człowieka

Informacje o etapie studiów

  Program studiów: Food Technology and Human Nutrition, full-time, II-nd degree (TTZYY.SM.03)
  Etap: Pierwszy semestr, technologia żywności i żywienie człowieka (TTZYY-1-SEM)
  Poprzednie etapy: (brak)
  Następne etapy: Drugi semestr, technologia żywności i żywienie człowieka
Kierunki: technologia żywności i żywienie człowieka
Certyfikaty: (brak danych)
Jeśli interesują Cię konkretne, indywidualne wymagania, jakie musisz spełnić na aktualnym etapie studiów, to zajrzyj do modułu zaliczeń etapów:

Przedmioty obowiązkowe

Przedmiot Okres 18/19L Wymagany do warunku
Applied informatics T.1sa.AIN.SM.TTZYY.T 18/19L - ... NIE
Applied statistics T.1sa.AST.SM.TTZYY.T 18/19L - ... NIE
Cross-disciplinary cours: Food law T.1sa.CFL.SM.TTZYY.T 18/19L - ... NIE
Methods in research I T.1sa.MR1.SM.TTZYY.T 18/19L - ... NIE
Optional course III: Applied industrial enzymology T.F1a.O31.SM.TTZYY.T 18/19L - ... NIE
Practical training T.1sa.PRA.SM.TTZYY.T 18/19L - ... NIE
Specialization seminar I T.1sa.SS1.SM.TTZYY.T 18/19L - ... NIE
Specialization technology I: Modern meat and dairy science and technology T.F1a.T12.SM.TTZYY.T 18/19L - ... NIE
Specialization technology II: Modern technologies in fruit and vegetable processing T.F1a.T21.SM.TTZYY.T 18/19L - ... NIE

Wymagania punktowe

Typ punktów Grupa przedmiotów Okres Liczba wymagana do
zaliczenia warunkowego
Liczba wymagana do
zaliczenia pełnego
ECTS - Punkty ECTS (Europen Credit Transfer System) 18/19L - ... n/d 30.00