Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie - Centralny System UwierzytelnianiaNie jesteś zalogowany | zaloguj się
programy studiów - pomoc

Technologia żywności i żywienie człowieka, stacjonarne, II stopnia
Trzeci semestr, technologia żywności

Informacje o etapie studiów

  Program studiów: Technologia żywności i żywienie człowieka, stacjonarne, II stopnia (TTZXZ.SM.03)
  Etap: Trzeci semestr, technologia żywności (TTZTZ-3-SEM)
  Poprzednie etapy: Drugi semestr, technologia żywności
  Następne etapy: (brak)
Kierunki: technologia żywności i żywienie człowieka technologia żywności
Certyfikaty: Praca dypl. magisterska (mgr inż.) - Technologia Żywności - stacjonarne
Jeśli interesują Cię konkretne, indywidualne wymagania, jakie musisz spełnić na aktualnym etapie studiów, to zajrzyj do modułu zaliczeń etapów:

Przedmioty obowiązkowe

Przedmiot Okres 20/21L Wymagany do warunku
Opakowania, magazynowanie i transport żywności T.3s.OMTZ.SM.TTZXZ.T 20/21L - ... NIE
Przedmiot z zakresu nauk humanistycznych lub społecznych 1: Komunikacja w zarządzaniu T.3s.PHS1.SM.TTZXZ.R 20/21L - ... NIE
Przedmiot z zakresu nauk humanistycznych lub społecznych 2: Prawo i ekonomia w ochronie środowiska T.3s.PHS2.SM.TTZXZ.R 20/21L - ... NIE

Wymagania punktowe

Typ punktów Grupa przedmiotów Okres Liczba wymagana do
zaliczenia warunkowego
Liczba wymagana do
zaliczenia pełnego
ECTS - Punkty ECTS (Europen Credit Transfer System) 20/21L - ... n/d 88.00