Technologia żywności i żywienie człowieka, stacjonarne, II stopnia
Drugi semestr, technologia żywności
Informacje o etapie studiów
Program studiów: | Technologia żywności i żywienie człowieka, stacjonarne, II stopnia (TTZXZ.SM.03) | |
Etap: | Drugi semestr, technologia żywności (TTZTZ-2-SEM) | |
Poprzednie etapy: |
![]() |
|
Następne etapy: |
Trzeci semestr, technologia żywności![]() |
|
![]() |
Kierunki: |
technologia żywności i żywienie człowieka ![]() |
![]() |
Certyfikaty: | (brak danych) |
| |||||
Przedmioty obowiązkowe
Przedmiot |
Okres ![]() |
20/21Z |
Wymagany do warunku ![]() |
---|---|---|---|
Nowe trendy w przetwórstwie i utrwalaniu żywności T.2s.NTPZ.SM.TTZXZ.T | 20/21Z - ... |
![]() ![]() |
NIE |
Nutrigenomika T.2s.NUTR.SM.TTZXZ.T | 20/21Z - ... |
![]() ![]() |
NIE |
Polityka wyżywienia ludności T.2s.POWL.SM.TTZXZ.T | 20/21Z - ... |
![]() ![]() |
NIE |
Wymagania punktowe
Typ punktów | Grupa przedmiotów |
Okres ![]() |
Liczba wymagana do zaliczenia warunkowego |
Liczba wymagana do zaliczenia pełnego |
---|---|---|---|---|
ECTS - Punkty ECTS (Europen Credit Transfer System) | 20/21Z - ... | 44.00 | 60.00 |