Technologia żywności i żywienie człowieka, stacjonarne, II stopnia
Pierwszy semestr, technologia żywności
Informacje o etapie studiów
Program studiów: | Technologia żywności i żywienie człowieka, stacjonarne, II stopnia (TTZXZ.SM.03) | |
Etap: | Pierwszy semestr, technologia żywności (TTZTZ-1-SEM) | |
Poprzednie etapy: | (brak) | |
Następne etapy: |
Drugi semestr, technologia żywności![]() |
|
![]() |
Kierunki: |
technologia żywności i żywienie człowieka ![]() |
![]() |
Certyfikaty: | (brak danych) |
| |||||
Przedmioty obowiązkowe
Przedmiot |
Okres ![]() |
19/20L | 20/21L |
Wymagany do warunku ![]() |
---|---|---|---|---|
Elektyw kierunkowy III: Wybrane zagadnienia z enzymologii w przetwórstwie surowców pochodzenia roślinnego i zwierzęcego T.F1.EK33.SM.TTZXZ.T | 19/20L - ... |
![]() ![]() |
![]() ![]() |
NIE |
Informatyka stosowana T.1s.INST.SM.TTZXZ.T | 19/20L - ... |
![]() ![]() |
![]() ![]() |
NIE |
Podstawy przedsiębiorczości T.1s.PPRZ.SM.TTZXZ.R | 19/20L - ... |
![]() ![]() |
![]() ![]() |
NIE |
Praktyka dyplomowa (4 tygodnie) T.1s.PRDY.SM.TTZXZ.T | 19/20L - ... |
![]() ![]() |
![]() ![]() |
NIE |
Statystyka stosowana T.1s.STST.SM.TTZXZ.T | 19/20L - ... |
![]() ![]() |
![]() ![]() |
NIE |
Wymagania punktowe
Typ punktów | Grupa przedmiotów |
Okres ![]() |
Liczba wymagana do zaliczenia warunkowego |
Liczba wymagana do zaliczenia pełnego |
---|---|---|---|---|
ECTS - Punkty ECTS (Europen Credit Transfer System) | 19/20L - ... | 16.00 | 30.00 |