Technologia żywności i żywienie człowieka, stacjonarne, II stopnia Pierwszy semestr, technologia żywności
Informacje o etapie studiów
Jeśli interesują Cię konkretne, indywidualne wymagania, jakie musisz spełnić na aktualnym etapie studiów, to zajrzyj do modułu zaliczeń etapów:
Przedmioty obowiązkowe
Przedmiot |
Okres |
20/21L | 21/22L | 22/23L | 23/24L |
Wymagany do warunku |
---|---|---|---|---|---|---|
Elektyw kierunkowy III: Wybrane zagadnienia z enzymologii w przetwórstwie surowców pochodzenia roślinnego i zwierzęcego T.F1.EK33.SM.TTZXZ.T | 19/20L - ... | NIE | ||||
Informatyka stosowana T.1s.INST.SM.TTZXZ.T | 19/20L - ... | NIE | ||||
Podstawy przedsiębiorczości T.1s.PPRZ.SM.TTZXZ.R | 19/20L - ... | NIE | ||||
Praktyka dyplomowa (4 tygodnie) T.1s.PRDY.SM.TTZXZ.T | 19/20L - ... | NIE | ||||
Statystyka stosowana T.1s.STST.SM.TTZXZ.T | 19/20L - ... | NIE |
Wymagania punktowe
Typ punktów | Grupa przedmiotów |
Okres |
Liczba wymagana do zaliczenia warunkowego |
Liczba wymagana do zaliczenia pełnego |
---|---|---|---|---|
ECTS - Punkty ECTS (Europen Credit Transfer System) | 19/20L - ... | 16.00 | 30.00 |