Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie - Centralny System Uwierzytelniania
Strona główna

Technologia żywności i żywienie człowieka, stacjonarne, II stopnia Pierwszy semestr, technologia żywności

Informacje o etapie studiów

Program studiów: Technologia żywności i żywienie człowieka, stacjonarne, II stopnia (TTZXZ.SM.03)
Etap: Pierwszy semestr, technologia żywności (TTZTZ-1-SEM)
Poprzednie etapy: (brak)
Następne etapy: Drugi semestr, technologia żywności
Kierunki, specjalności i specjalizacje nauczane w ramach zajęć tego etapu Kierunki: technologia żywności i żywienie człowieka technologia żywności
Certyfikaty możliwe do uzyskania po pomyślnym zakończeniu etapu Certyfikaty: (brak danych)

Jeśli interesują Cię konkretne, indywidualne wymagania, jakie musisz spełnić na aktualnym etapie studiów, to zajrzyj do modułu zaliczeń etapów:

moje zaliczenia etapów

Przedmioty obowiązkowe

Przedmiot Okres Wymagania przedmiotowe mogą się zmieniać w czasie. Jeśli w tej kolumnie znajdzie się przedział dat (a właściwie przedział cykli dydaktycznych), to oznacza to, że dany wiersz jest aktualny tylko w danym przedziale dat. Przedział może być jednostronnie otwarty. 20/21L 21/22L 22/23L 23/24L Wymagany do warunku Jeśli TAK, to oznacza to, że bez zaliczenia tego przedmiotu nie jest możliwe nawet warunkowe zaliczenia etapu.
Elektyw kierunkowy III: Wybrane zagadnienia z enzymologii w przetwórstwie surowców pochodzenia roślinnego i zwierzęcego T.F1.EK33.SM.TTZXZ.T 19/20L - ... NIE
Informatyka stosowana T.1s.INST.SM.TTZXZ.T 19/20L - ... NIE
Podstawy przedsiębiorczości T.1s.PPRZ.SM.TTZXZ.R 19/20L - ... NIE
Praktyka dyplomowa (4 tygodnie) T.1s.PRDY.SM.TTZXZ.T 19/20L - ... NIE
Statystyka stosowana T.1s.STST.SM.TTZXZ.T 19/20L - ... NIE

Wymagania punktowe

Typ punktów Grupa przedmiotów Okres Wymagania punktowe mogą się zmieniać w czasie. Jeśli w tej kolumnie znajdzie się przedział dat (a właściwie przedział cykli dydaktycznych), to oznacza to, że dany wiersz jest aktualny tylko w danym przedziale dat. Przedział może być jednostronnie otwarty. Liczba wymagana do
zaliczenia warunkowego
Liczba wymagana do
zaliczenia pełnego
ECTS - Punkty ECTS (Europen Credit Transfer System) 19/20L - ... 16.00 30.00
kontakt deklaracja dostępności USOSweb 7.0.3.0 (2024-03-22)