Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie - Centralny System UwierzytelnianiaNie jesteś zalogowany | zaloguj się
programy studiów - pomoc

Technologia żywności i żywienie człowieka, stacjonarne, II stopnia
Trzeci semestr, technologia żywności

Informacje o etapie studiów

  Program studiów: Technologia żywności i żywienie człowieka, stacjonarne, II stopnia (TTZXZ.SM.03)
  Etap: Trzeci semestr, technologia żywności (TFTFZ-3-SEM)
  Poprzednie etapy: Drugi semestr, technologia żywności
  Następne etapy: (brak)
Kierunki: technologia żywności i żywienie człowieka
Certyfikaty: (brak danych)
Jeśli interesują Cię konkretne, indywidualne wymagania, jakie musisz spełnić na aktualnym etapie studiów, to zajrzyj do modułu zaliczeń etapów:

Przedmioty obowiązkowe

Przedmiot Okres 20/21L Wymagany do warunku
Diploma seminar Z T.3sa.DSE.SM.TFTZZ.T 20/21L - ... NIE
Elektyw specjalizacyjny 1 Z: Selected topics in modern nutrition T.F3a.S12.SM.TFTZZ.T 20/21L - ... NIE
Elektyw specjalizacyjny 2 Z: Analysis of bioactive compounds in cereal grain T.F3a.S22.SM.TFTZZ.T 20/21L - ... NIE
Master's thesis T.3sa.MAT.SM.TFTZZ.T 20/21L - ... NIE
Methods in research 3 Z T.3sa.MR3.SM.TFTZZ.T 20/21L - ... NIE
Packing, storage and transport of food products T.3sa.PST.SM.TFTZZ.T 20/21L - ... NIE
Przedmiot z zakresu nauk humanistycznych lub społecznych 1: Business communication T.3sa.BCO.SM.TFTZZ.R 20/21L - ... NIE
Przedmiot z zakresu nauk humanistycznych lub społecznych 2: Food law T.3sa.FLA.SM.TFTZZ.T 20/21L - ... NIE

Wymagania punktowe

Dla tego etapu nigdy nie definiowano wymagań punktowych