Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie - Centralny System UwierzytelnianiaNie jesteś zalogowany | zaloguj się
programy studiów - pomoc

Technologia żywności i żywienie człowieka, stacjonarne, II stopnia
Drugi semestr, technologia żywności

Informacje o etapie studiów

  Program studiów: Technologia żywności i żywienie człowieka, stacjonarne, II stopnia (TTZXZ.SM.03)
  Etap: Drugi semestr, technologia żywności (TFTFZ-2-SEM)
  Poprzednie etapy: Pierwszy semestr, technologia żywności
  Następne etapy: Trzeci semestr, technologia żywności
Kierunki: technologia żywności i żywienie człowieka
Certyfikaty: (brak danych)
Jeśli interesują Cię konkretne, indywidualne wymagania, jakie musisz spełnić na aktualnym etapie studiów, to zajrzyj do modułu zaliczeń etapów:

Przedmioty obowiązkowe

Przedmiot Okres 20/21Z Wymagany do warunku
Design of experiments and data analysis Z T.2sa.DED.SM.TFTZZ.T 20/21Z - ... NIE
Elektyw kierunkowy I: Natural sweeteners T.F2a.E11.SM.TFTZZ.T 20/21Z - ... NIE
Elektyw kierunkowy II: Food product development T.F2a.E22.SM.TFTZZ.T 20/21Z - ... NIE
Elektyw specjalizacyjny 3 Z: Physical chemistry of main food components T.F2a.S31.SM.TFTZZ.T 20/21Z - ... NIE
Global politics in human nutrition T.2sa.GPH.SM.TFTZZ.T 20/21Z - ... NIE
Methods in Research 2 Z T.F2a.MR2.SM.TFTZZ.T 20/21Z - ... NIE
New trends in food processing and preservation technology T.2sa.NTF.SM.TFTZZ.T 20/21Z - ... NIE
Nutrigenomics T.2sa.NUT.SM.TFTZZ.T 20/21Z - ... NIE
Specialization Seminar 2 Z T.F2a.SS2.SM.TFTZZ.T 20/21Z - ... NIE
Technologia specjalizacyjna III Z: Fermentation technology T.F2a.T32.SM.TFTZZ.T 20/21Z - ... NIE

Wymagania punktowe

Typ punktów Grupa przedmiotów Okres Liczba wymagana do
zaliczenia warunkowego
Liczba wymagana do
zaliczenia pełnego
ECTS - Punkty ECTS (Europen Credit Transfer System) 20/21Z - ... n/d 60.00