Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie - Centralny System UwierzytelnianiaNie jesteś zalogowany | zaloguj się
programy studiów - pomoc

Technologia żywności i żywienie człowieka, stacjonarne, II stopnia
Pierwszy semestr, technologia żywności

Informacje o etapie studiów

  Program studiów: Technologia żywności i żywienie człowieka, stacjonarne, II stopnia (TTZXZ.SM.03)
  Etap: Pierwszy semestr, technologia żywności (TFTFZ-1-SEM)
  Poprzednie etapy: (brak)
  Następne etapy: Drugi semestr, technologia żywności
Kierunki: technologia żywności i żywienie człowieka
Certyfikaty: (brak danych)
Jeśli interesują Cię konkretne, indywidualne wymagania, jakie musisz spełnić na aktualnym etapie studiów, to zajrzyj do modułu zaliczeń etapów:

Przedmioty obowiązkowe

Przedmiot Okres 19/20L 20/21L Wymagany do warunku
Applied informatics T.1sa.AIN.SM.TFTZZ.T 19/20L - ... NIE
Applied statistics T.1sa.AST.SM.TFTZZ.T 19/20L - ... NIE
Elektyw kierunkowy III: The basics of industrial enzymology T.F1a.E32.SM.TFTZZ.T 19/20L - ... NIE
Fundamentals of entrepreneurship T.1sa.FOE.SM.TFTZZ.R 19/20L - ... NIE
Methods in Research 1 Z T.F1a.MR1.SM.TFTZZ.T 19/20L - ... NIE
Practical training (4 weeks i. e. 160h) T.1sa.PRA.SM.TFTZZ.T 19/20L - ... NIE
Specialization Seminar 1 Z T.F1a.SS1.SM.TFTZZ.T 19/20L - ... NIE
Technologia specjalizacyjna I Z: Modern meat and dairy science and technology T.F1a.T12.SM.TFTZZ.T 19/20L - ... NIE
Technologia specjalizacyjna II Z: Modern technologies in fruit and vegetable processing T.F1a.T21.SM.TFTZZ.T 19/20L - ... NIE

Wymagania punktowe

Dla tego etapu nigdy nie definiowano wymagań punktowych