Technologia żywności i żywienie człowieka, stacjonarne, II stopnia
Pierwszy semestr, technologia żywności
Informacje o etapie studiów
Program studiów: | Technologia żywności i żywienie człowieka, stacjonarne, II stopnia (TTZXZ.SM.03) | |
Etap: | Pierwszy semestr, technologia żywności (TFTFZ-1-SEM) | |
Poprzednie etapy: | (brak) | |
Następne etapy: |
Drugi semestr, technologia żywności![]() |
|
![]() |
Kierunki: |
technologia żywności i żywienie człowieka |
![]() |
Certyfikaty: | (brak danych) |
| |||||
Przedmioty obowiązkowe
Przedmiot |
Okres ![]() |
19/20L | 20/21L |
Wymagany do warunku ![]() |
---|---|---|---|---|
Applied informatics T.1sa.AIN.SM.TFTZZ.T | 19/20L - ... |
![]() ![]() |
![]() ![]() |
NIE |
Applied statistics T.1sa.AST.SM.TFTZZ.T | 19/20L - ... |
![]() ![]() |
![]() ![]() |
NIE |
Elektyw kierunkowy III: The basics of industrial enzymology T.F1a.E32.SM.TFTZZ.T | 19/20L - ... |
![]() ![]() |
![]() ![]() |
NIE |
Fundamentals of entrepreneurship T.1sa.FOE.SM.TFTZZ.R | 19/20L - ... |
![]() ![]() |
![]() ![]() |
NIE |
Methods in Research 1 Z T.F1a.MR1.SM.TFTZZ.T | 19/20L - ... |
![]() ![]() |
![]() ![]() |
NIE |
Practical training (4 weeks i. e. 160h) T.1sa.PRA.SM.TFTZZ.T | 19/20L - ... |
![]() ![]() |
![]() ![]() |
NIE |
Specialization Seminar 1 Z T.F1a.SS1.SM.TFTZZ.T | 19/20L - ... |
![]() ![]() |
![]() ![]() |
NIE |
Technologia specjalizacyjna I Z: Modern meat and dairy science and technology T.F1a.T12.SM.TFTZZ.T | 19/20L - ... |
![]() ![]() |
![]() ![]() |
NIE |
Technologia specjalizacyjna II Z: Modern technologies in fruit and vegetable processing T.F1a.T21.SM.TFTZZ.T | 19/20L - ... |
![]() ![]() |
![]() ![]() |
NIE |
Wymagania punktowe
| |||||