Technologia żywności i żywienie człowieka, stacjonarne, I stopnia
Czwarty semestr, technologia żywności
Informacje o etapie studiów
Program studiów: | Technologia żywności i żywienie człowieka, stacjonarne, I stopnia (TTZXZ.SI.07) | |
Etap: | Czwarty semestr, technologia żywności (TTZTZ-4-SEM) | |
Poprzednie etapy: |
![]() |
|
Następne etapy: |
Piąty semestr, technologia żywności![]() |
|
![]() |
Kierunki: |
technologia żywności i żywienie człowieka ![]() |
![]() |
Certyfikaty: | (brak danych) |
| |||||
Przedmioty obowiązkowe
Przedmiot |
Okres ![]() |
20/21L |
Wymagany do warunku ![]() |
---|---|---|---|
Analiza i ocena jakości żywności T.4s.AOJZ.SI.TTZTZ.T | 20/21L - ... |
![]() ![]() |
NIE |
Ćwiczenia terenowe T.4s.CWTE.SI.TTZTZ.T | 20/21L - ... |
![]() ![]() |
NIE |
Elektyw 2: Warunki sanitarno-higieniczne produkcji żywności T.F4.2EL1.SI.TTZTZ.T | 20/21L - ... |
![]() ![]() |
NIE |
Gospodarka energetyczna, wodna i ściekowa T.4s.GEWS.SI.TTZTZ.T | 20/21L - ... |
![]() ![]() |
NIE |
Mikrobiologia żywności T.4s.MIZY.SI.TTZTZ.T | 20/21L - ... |
![]() ![]() |
NIE |
Ogólna technologia żywności T.4s.OTZY.SI.TTZTZ.T | 20/21L - ... |
![]() ![]() |
NIE |
Podstawy elektroniki i automatyki T.4s.PEIA.SI.TTZTZ.A | 20/21L - ... |
![]() ![]() |
NIE |
Wymagania punktowe
Typ punktów | Grupa przedmiotów |
Okres ![]() |
Liczba wymagana do zaliczenia warunkowego |
Liczba wymagana do zaliczenia pełnego |
---|---|---|---|---|
ECTS - Punkty ECTS (Europen Credit Transfer System) | 20/21L - ... | 106.00 | 120.00 |