Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie - Centralny System UwierzytelnianiaNie jesteś zalogowany | zaloguj się
programy studiów - pomoc

Technologia żywności i żywienie człowieka, stacjonarne, I stopnia
Czwarty semestr, technologia żywności

Informacje o etapie studiów

  Program studiów: Technologia żywności i żywienie człowieka, stacjonarne, I stopnia (TTZXZ.SI.07)
  Etap: Czwarty semestr, technologia żywności (TTZTZ-4-SEM)
  Poprzednie etapy: Trzeci semestr, technologia żywności
  Następne etapy: Piąty semestr, technologia żywności
Kierunki: technologia żywności i żywienie człowieka technologia żywności
Certyfikaty: (brak danych)
Jeśli interesują Cię konkretne, indywidualne wymagania, jakie musisz spełnić na aktualnym etapie studiów, to zajrzyj do modułu zaliczeń etapów:

Przedmioty obowiązkowe

Przedmiot Okres 20/21L Wymagany do warunku
Analiza i ocena jakości żywności T.4s.AOJZ.SI.TTZTZ.T 20/21L - ... NIE
Ćwiczenia terenowe T.4s.CWTE.SI.TTZTZ.T 20/21L - ... NIE
Elektyw 2: Warunki sanitarno-higieniczne produkcji żywności T.F4.2EL1.SI.TTZTZ.T 20/21L - ... NIE
Gospodarka energetyczna, wodna i ściekowa T.4s.GEWS.SI.TTZTZ.T 20/21L - ... NIE
Mikrobiologia żywności T.4s.MIZY.SI.TTZTZ.T 20/21L - ... NIE
Ogólna technologia żywności T.4s.OTZY.SI.TTZTZ.T 20/21L - ... NIE
Podstawy elektroniki i automatyki T.4s.PEIA.SI.TTZTZ.A 20/21L - ... NIE

Wymagania punktowe

Typ punktów Grupa przedmiotów Okres Liczba wymagana do
zaliczenia warunkowego
Liczba wymagana do
zaliczenia pełnego
ECTS - Punkty ECTS (Europen Credit Transfer System) 20/21L - ... 106.00 120.00