Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie - Centralny System Uwierzytelniania
Strona główna

Technologia żywności i żywienie człowieka, stacjonarne, I stopnia Trzeci semestr, technologia żywności

Informacje o etapie studiów

Program studiów: Technologia żywności i żywienie człowieka, stacjonarne, I stopnia (TTZXZ.SI.07)
Etap: Trzeci semestr, technologia żywności (TTZTZ-3-SEM)
Poprzednie etapy: Drugi semestr, technologia żywności
Drugi semestr, technologia żywności i żywienie człowieka
Następne etapy: Czwarty semestr, technologia żywności
Kierunki, specjalności i specjalizacje nauczane w ramach zajęć tego etapu Kierunki: technologia żywności i żywienie człowieka technologia żywności
Certyfikaty możliwe do uzyskania po pomyślnym zakończeniu etapu Certyfikaty: (brak danych)

Jeśli interesują Cię konkretne, indywidualne wymagania, jakie musisz spełnić na aktualnym etapie studiów, to zajrzyj do modułu zaliczeń etapów:

moje zaliczenia etapów

Przedmioty obowiązkowe

Przedmiot Okres Wymagania przedmiotowe mogą się zmieniać w czasie. Jeśli w tej kolumnie znajdzie się przedział dat (a właściwie przedział cykli dydaktycznych), to oznacza to, że dany wiersz jest aktualny tylko w danym przedziale dat. Przedział może być jednostronnie otwarty. 20/21Z 21/22Z 22/23Z 23/24Z Wymagany do warunku Jeśli TAK, to oznacza to, że bez zaliczenia tego przedmiotu nie jest możliwe nawet warunkowe zaliczenia etapu.
Biochemia T.3s.BIOC.SI.TTZTZ.T 20/21Z - ... NIE
Chemia żywności T.3s.CHZY.SI.TTZTZ.T 20/21Z - ... NIE
Higiena i toksykologia żywności T.3s.HITO.SI.TTZTZ.T 20/21Z - 20/21L NIE
Higiena i toksykologia żywności T.3s.HITO.SI.TTZTZ.T 22/23Z - ... NIE
Higiena i toksykologia żywności T.3s.HITZ.SI.TTZTZ.T 21/22Z - 21/22L NIE
Maszynoznawstwo T.3s.MASZ.SI.TTZTZ.T 20/21Z - ... NIE
Podstawy żywienia człowieka T.3s.PZCZ.SI.TTZTZ.T 20/21Z - ... NIE

Wymagania punktowe

Typ punktów Grupa przedmiotów Okres Wymagania punktowe mogą się zmieniać w czasie. Jeśli w tej kolumnie znajdzie się przedział dat (a właściwie przedział cykli dydaktycznych), to oznacza to, że dany wiersz jest aktualny tylko w danym przedziale dat. Przedział może być jednostronnie otwarty. Liczba wymagana do
zaliczenia warunkowego
Liczba wymagana do
zaliczenia pełnego
ECTS - Punkty ECTS (Europen Credit Transfer System) 20/21Z - ... 76.00 90.00
kontakt deklaracja dostępności USOSweb 7.0.3.0-1 (2024-04-02)