Technologia żywności i żywienie człowieka, stacjonarne, I stopnia Trzeci semestr, technologia żywności
Informacje o etapie studiów
Jeśli interesują Cię konkretne, indywidualne wymagania, jakie musisz spełnić na aktualnym etapie studiów, to zajrzyj do modułu zaliczeń etapów:
Przedmioty obowiązkowe
Przedmiot |
Okres |
20/21Z | 21/22Z | 22/23Z | 23/24Z |
Wymagany do warunku |
---|---|---|---|---|---|---|
Biochemia T.3s.BIOC.SI.TTZTZ.T | 20/21Z - ... | NIE | ||||
Chemia żywności T.3s.CHZY.SI.TTZTZ.T | 20/21Z - ... | NIE | ||||
Higiena i toksykologia żywności T.3s.HITO.SI.TTZTZ.T | 20/21Z - 20/21L | NIE | ||||
Higiena i toksykologia żywności T.3s.HITO.SI.TTZTZ.T | 22/23Z - ... | NIE | ||||
Higiena i toksykologia żywności T.3s.HITZ.SI.TTZTZ.T | 21/22Z - 21/22L | NIE | ||||
Maszynoznawstwo T.3s.MASZ.SI.TTZTZ.T | 20/21Z - ... | NIE | ||||
Podstawy żywienia człowieka T.3s.PZCZ.SI.TTZTZ.T | 20/21Z - ... | NIE |
Wymagania punktowe
Typ punktów | Grupa przedmiotów |
Okres |
Liczba wymagana do zaliczenia warunkowego |
Liczba wymagana do zaliczenia pełnego |
---|---|---|---|---|
ECTS - Punkty ECTS (Europen Credit Transfer System) | 20/21Z - ... | 76.00 | 90.00 |