Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie - Centralny System UwierzytelnianiaNie jesteś zalogowany | zaloguj się
programy studiów - pomoc

Technologia żywności i żywienie człowieka, stacjonarne, I stopnia
Trzeci semestr, technologia żywności

Informacje o etapie studiów

  Program studiów: Technologia żywności i żywienie człowieka, stacjonarne, I stopnia (TTZXZ.SI.07)
  Etap: Trzeci semestr, technologia żywności (TTZTZ-3-SEM)
  Poprzednie etapy: Drugi semestr, technologia żywności
  Następne etapy: Czwarty semestr, technologia żywności
Kierunki: technologia żywności i żywienie człowieka technologia żywności
Certyfikaty: (brak danych)
Jeśli interesują Cię konkretne, indywidualne wymagania, jakie musisz spełnić na aktualnym etapie studiów, to zajrzyj do modułu zaliczeń etapów:

Przedmioty obowiązkowe

Przedmiot Okres 20/21Z Wymagany do warunku
Biochemia T.3s.BIOC.SI.TTZTZ.T 20/21Z - ... NIE
Chemia żywności T.3s.CHZY.SI.TTZTZ.T 20/21Z - ... NIE
Maszynoznawstwo T.3s.MASZ.SI.TTZTZ.T 20/21Z - ... NIE
Podstawy żywienia człowieka T.3s.PZCZ.SI.TTZTZ.T 20/21Z - ... NIE
Zarys toksykologii żywności T.3s.ZTZY.SI.TTZTZ.T 20/21Z - ... NIE

Wymagania punktowe

Typ punktów Grupa przedmiotów Okres Liczba wymagana do
zaliczenia warunkowego
Liczba wymagana do
zaliczenia pełnego
ECTS - Punkty ECTS (Europen Credit Transfer System) 20/21Z - ... 84.00 90.00