Technologia żywności i żywienie człowieka, stacjonarne, I stopnia
Trzeci semestr, technologia żywności
Informacje o etapie studiów
Program studiów: | Technologia żywności i żywienie człowieka, stacjonarne, I stopnia (TTZXZ.SI.07) | |
Etap: | Trzeci semestr, technologia żywności (TTZTZ-3-SEM) | |
Poprzednie etapy: |
![]() |
|
Następne etapy: |
Czwarty semestr, technologia żywności![]() |
|
![]() |
Kierunki: |
technologia żywności i żywienie człowieka ![]() |
![]() |
Certyfikaty: | (brak danych) |
| |||||
Przedmioty obowiązkowe
Przedmiot |
Okres ![]() |
20/21Z |
Wymagany do warunku ![]() |
---|---|---|---|
Biochemia T.3s.BIOC.SI.TTZTZ.T | 20/21Z - ... |
![]() ![]() |
NIE |
Chemia żywności T.3s.CHZY.SI.TTZTZ.T | 20/21Z - ... |
![]() ![]() |
NIE |
Maszynoznawstwo T.3s.MASZ.SI.TTZTZ.T | 20/21Z - ... |
![]() ![]() |
NIE |
Podstawy żywienia człowieka T.3s.PZCZ.SI.TTZTZ.T | 20/21Z - ... |
![]() ![]() |
NIE |
Zarys toksykologii żywności T.3s.ZTZY.SI.TTZTZ.T | 20/21Z - ... |
![]() ![]() |
NIE |
Wymagania punktowe
Typ punktów | Grupa przedmiotów |
Okres ![]() |
Liczba wymagana do zaliczenia warunkowego |
Liczba wymagana do zaliczenia pełnego |
---|---|---|---|---|
ECTS - Punkty ECTS (Europen Credit Transfer System) | 20/21Z - ... | 84.00 | 90.00 |