Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie - Centralny System Uwierzytelniania
Strona główna

Technologia żywności i żywienie człowieka, stacjonarne, I stopnia Pierwszy semestr, technologia żywności

Informacje o etapie studiów

Program studiów: Technologia żywności i żywienie człowieka, stacjonarne, I stopnia (TTZXZ.SI.07)
Etap: Pierwszy semestr, technologia żywności (TTZTZ-1-SEM)
Poprzednie etapy: (brak)
Następne etapy: Drugi semestr, technologia żywności
Kierunki, specjalności i specjalizacje nauczane w ramach zajęć tego etapu Kierunki: technologia żywności i żywienie człowieka technologia żywności
Certyfikaty możliwe do uzyskania po pomyślnym zakończeniu etapu Certyfikaty: (brak danych)

Jeśli interesują Cię konkretne, indywidualne wymagania, jakie musisz spełnić na aktualnym etapie studiów, to zajrzyj do modułu zaliczeń etapów:

moje zaliczenia etapów

Przedmioty obowiązkowe

Przedmiot Okres Wymagania przedmiotowe mogą się zmieniać w czasie. Jeśli w tej kolumnie znajdzie się przedział dat (a właściwie przedział cykli dydaktycznych), to oznacza to, że dany wiersz jest aktualny tylko w danym przedziale dat. Przedział może być jednostronnie otwarty. 20/21Z 21/22Z Wymagany do warunku Jeśli TAK, to oznacza to, że bez zaliczenia tego przedmiotu nie jest możliwe nawet warunkowe zaliczenia etapu.
Chemia ogólna i nieorganiczna T.1s.CHON.SI.TTZTZ.T 19/20Z - ... TAK
Ekologia i ochrona środowiska T.1s.EIOS.SI.TTZTZ.T 19/20Z - ... NIE
Ekonomia T.1s.EKON.SI.TTZTZ.R 19/20Z - ... NIE
Ekonomika przedsiębiorstw żywnościowych T.1s.EKPZ.SI.TTZTZ.R 19/20Z - ... NIE
Matematyka z elementami statystyki 1 T.1s.MST1.SI.TTZTZ.I 19/20Z - ... NIE
Obliczenia chemiczne T.1s.OBCH.SI.TTZTZ.T 19/20Z - ... NIE
Przydatność technologiczna surowców roślinnych w produkcji żywności T.1s.PTSR.SI.TTZTZ.T 19/20Z - ... NIE
Technologia informacyjna T.1s.TEIN.SI.TTZTZ.T 19/20Z - ... NIE

Wymagania punktowe

Typ punktów Grupa przedmiotów Okres Wymagania punktowe mogą się zmieniać w czasie. Jeśli w tej kolumnie znajdzie się przedział dat (a właściwie przedział cykli dydaktycznych), to oznacza to, że dany wiersz jest aktualny tylko w danym przedziale dat. Przedział może być jednostronnie otwarty. Liczba wymagana do
zaliczenia warunkowego
Liczba wymagana do
zaliczenia pełnego
ECTS - Punkty ECTS (Europen Credit Transfer System) 19/20Z - ... 16.00 30.00
kontakt deklaracja dostępności USOSweb 7.0.3.0-1 (2024-04-02)