Technologia żywności i żywienie człowieka, stacjonarne, I stopnia Pierwszy semestr, technologia żywności
Informacje o etapie studiów
Jeśli interesują Cię konkretne, indywidualne wymagania, jakie musisz spełnić na aktualnym etapie studiów, to zajrzyj do modułu zaliczeń etapów:
Przedmioty obowiązkowe
Przedmiot |
Okres |
20/21Z | 21/22Z |
Wymagany do warunku |
---|---|---|---|---|
Chemia ogólna i nieorganiczna T.1s.CHON.SI.TTZTZ.T | 19/20Z - ... | TAK | ||
Ekologia i ochrona środowiska T.1s.EIOS.SI.TTZTZ.T | 19/20Z - ... | NIE | ||
Ekonomia T.1s.EKON.SI.TTZTZ.R | 19/20Z - ... | NIE | ||
Ekonomika przedsiębiorstw żywnościowych T.1s.EKPZ.SI.TTZTZ.R | 19/20Z - ... | NIE | ||
Matematyka z elementami statystyki 1 T.1s.MST1.SI.TTZTZ.I | 19/20Z - ... | NIE | ||
Obliczenia chemiczne T.1s.OBCH.SI.TTZTZ.T | 19/20Z - ... | NIE | ||
Przydatność technologiczna surowców roślinnych w produkcji żywności T.1s.PTSR.SI.TTZTZ.T | 19/20Z - ... | NIE | ||
Technologia informacyjna T.1s.TEIN.SI.TTZTZ.T | 19/20Z - ... | NIE |
Wymagania punktowe
Typ punktów | Grupa przedmiotów |
Okres |
Liczba wymagana do zaliczenia warunkowego |
Liczba wymagana do zaliczenia pełnego |
---|---|---|---|---|
ECTS - Punkty ECTS (Europen Credit Transfer System) | 19/20Z - ... | 16.00 | 30.00 |