Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie - Centralny System Uwierzytelniania
Strona główna

Technologia żywności i żywienie człowieka, stacjonarne, I stopnia Siódmy semestr, biotechnologia żywności

Informacje o etapie studiów

Program studiów: Technologia żywności i żywienie człowieka, stacjonarne, I stopnia (TTZXZ.SI.07)
Etap: Siódmy semestr, biotechnologia żywności (TTZOZ-7-SEM)
Poprzednie etapy: Szósty semestr, biotechnologia żywności
Następne etapy: (brak)
Kierunki, specjalności i specjalizacje nauczane w ramach zajęć tego etapu Kierunki: technologia żywności i żywienie człowieka biotechnologia żywności
Certyfikaty możliwe do uzyskania po pomyślnym zakończeniu etapu Certyfikaty:
  • Praca dypl. inżynierska (inż.) - Technologia Żywności - stacjonarne

Jeśli interesują Cię konkretne, indywidualne wymagania, jakie musisz spełnić na aktualnym etapie studiów, to zajrzyj do modułu zaliczeń etapów:

moje zaliczenia etapów

Przedmioty obowiązkowe

Dla tego etapu nigdy nie określano przedmiotów obowiązkowych

Wymagania punktowe

Typ punktów Grupa przedmiotów Okres Wymagania punktowe mogą się zmieniać w czasie. Jeśli w tej kolumnie znajdzie się przedział dat (a właściwie przedział cykli dydaktycznych), to oznacza to, że dany wiersz jest aktualny tylko w danym przedziale dat. Przedział może być jednostronnie otwarty. Liczba wymagana do
zaliczenia warunkowego
Liczba wymagana do
zaliczenia pełnego
ECTS - Punkty ECTS (Europen Credit Transfer System) 22/23Z - ... 194.00 208.00
kontakt deklaracja dostępności USOSweb 7.0.3.0 (2024-03-22)