Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie - Centralny System UwierzytelnianiaNie jesteś zalogowany | zaloguj się
programy studiów - pomoc

Technologia żywności i żywienie człowieka, stacjonarne, I stopnia
Drugi semestr, jakość i bezpieczeństwo żywności

Informacje o etapie studiów

  Program studiów: Technologia żywności i żywienie człowieka, stacjonarne, I stopnia (TTZXZ.SI.07)
  Etap: Drugi semestr, jakość i bezpieczeństwo żywności (TTZJZ-2-SEM)
  Poprzednie etapy: Pierwszy semestr, jakość i bezpieczeństwo żywności
  Następne etapy: Trzeci semestr, jakość i bezpieczeństwo żywności
Kierunki: technologia żywności i żywienie człowieka jakość i bezpieczeństwo żywności
Certyfikaty: (brak danych)
Jeśli interesują Cię konkretne, indywidualne wymagania, jakie musisz spełnić na aktualnym etapie studiów, to zajrzyj do modułu zaliczeń etapów:

Przedmioty obowiązkowe

Przedmiot Okres Wymagany do warunku
Bezpieczeństwo narodowe T.2s.BENA.SI.TTZJZ.T 20/21L - ... NIE
Chemia organiczna T.2s.CHOR.SI.TTZJZ.T 20/21L - ... NIE
Fizyka T.2s.FIZY.SI.TTZJZ.R 20/21L - ... NIE
Grafika inżynierska T.2s.GRIN.SI.TTZJZ.T 20/21L - ... NIE
Matematyka z elementami statystyki 2 T.2s.MST2.SI.TTZJZ.I 20/21L - ... NIE
Przydatność technologiczna surowców zwierzęcych w produkcji żywności T.2s.PTSZ.SI.TTZJZ.T 20/21L - ... NIE

Wymagania punktowe

Typ punktów Grupa przedmiotów Okres Liczba wymagana do
zaliczenia warunkowego
Liczba wymagana do
zaliczenia pełnego
ECTS - Punkty ECTS (Europen Credit Transfer System) 20/21L - ... 46.00 60.00