Technologia żywności i żywienie człowieka, stacjonarne, I stopnia
Drugi semestr, jakość i bezpieczeństwo żywności
Informacje o etapie studiów
Program studiów: | Technologia żywności i żywienie człowieka, stacjonarne, I stopnia (TTZXZ.SI.07) | |
Etap: | Drugi semestr, jakość i bezpieczeństwo żywności (TTZJZ-2-SEM) | |
Poprzednie etapy: |
![]() |
|
Następne etapy: |
Trzeci semestr, jakość i bezpieczeństwo żywności![]() |
|
![]() |
Kierunki: |
technologia żywności i żywienie człowieka ![]() |
![]() |
Certyfikaty: | (brak danych) |
| |||||
Przedmioty obowiązkowe
Przedmiot |
Okres ![]() |
Wymagany do warunku ![]() |
---|---|---|
Bezpieczeństwo narodowe T.2s.BENA.SI.TTZJZ.T | 20/21L - ... | NIE |
Chemia organiczna T.2s.CHOR.SI.TTZJZ.T | 20/21L - ... | NIE |
Fizyka T.2s.FIZY.SI.TTZJZ.R | 20/21L - ... | NIE |
Grafika inżynierska T.2s.GRIN.SI.TTZJZ.T | 20/21L - ... | NIE |
Matematyka z elementami statystyki 2 T.2s.MST2.SI.TTZJZ.I | 20/21L - ... | NIE |
Przydatność technologiczna surowców zwierzęcych w produkcji żywności T.2s.PTSZ.SI.TTZJZ.T | 20/21L - ... | NIE |
Wymagania punktowe
Typ punktów | Grupa przedmiotów |
Okres ![]() |
Liczba wymagana do zaliczenia warunkowego |
Liczba wymagana do zaliczenia pełnego |
---|---|---|---|---|
ECTS - Punkty ECTS (Europen Credit Transfer System) | 20/21L - ... | 46.00 | 60.00 |