Technologia żywności i żywienie człowieka, stacjonarne, I stopnia
Pierwszy semestr, jakość i bezpieczeństwo żywności
Informacje o etapie studiów
Program studiów: | Technologia żywności i żywienie człowieka, stacjonarne, I stopnia (TTZXZ.SI.07) | |
Etap: | Pierwszy semestr, jakość i bezpieczeństwo żywności (TTZJZ-1-SEM) | |
Poprzednie etapy: | (brak) | |
Następne etapy: |
Drugi semestr, jakość i bezpieczeństwo żywności![]() |
|
![]() |
Kierunki: |
technologia żywności i żywienie człowieka ![]() |
![]() |
Certyfikaty: | (brak danych) |
| |||||
Przedmioty obowiązkowe
Przedmiot |
Okres ![]() |
Wymagany do warunku ![]() |
---|---|---|
Chemia ogólna i nieorganiczna T.1s.CHON.SI.TTZJZ.T | 20/21Z - ... | NIE |
Ekologia i ochrona środowiska T.1s.EIOS.SI.TTZJZ.T | 20/21Z - ... | NIE |
Ekonomia T.1s.EKON.SI.TTZJZ.R | 20/21Z - ... | NIE |
Ekonomika przedsiębiorstw żywnościowych T.1s.EKPZ.SI.TTZJZ.R | 20/21Z - ... | NIE |
Matematyka z elementami statystyki 1 T.1s.MST1.SI.TTZJZ.I | 20/21Z - ... | NIE |
Obliczenia chemiczne T.1s.OBCH.SI.TTZJZ.T | 20/21Z - ... | NIE |
Przydatność technologiczna surowców roślinnych w produkcji żywności T.1s.PTSR.SI.TTZJZ.T | 20/21Z - ... | NIE |
Technologia informacyjna T.1s.TEIN.SI.TTZJZ.T | 20/21Z - ... | NIE |
Wymagania punktowe
Typ punktów | Grupa przedmiotów |
Okres ![]() |
Liczba wymagana do zaliczenia warunkowego |
Liczba wymagana do zaliczenia pełnego |
---|---|---|---|---|
ECTS - Punkty ECTS (Europen Credit Transfer System) | 20/21Z - ... | 16.00 | 30.00 |