Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie - Centralny System UwierzytelnianiaNie jesteś zalogowany | zaloguj się
programy studiów - pomoc

Technologia żywności i żywienie człowieka, stacjonarne, I stopnia
Pierwszy semestr, jakość i bezpieczeństwo żywności

Informacje o etapie studiów

  Program studiów: Technologia żywności i żywienie człowieka, stacjonarne, I stopnia (TTZXZ.SI.07)
  Etap: Pierwszy semestr, jakość i bezpieczeństwo żywności (TTZJZ-1-SEM)
  Poprzednie etapy: (brak)
  Następne etapy: Drugi semestr, jakość i bezpieczeństwo żywności
Kierunki: technologia żywności i żywienie człowieka jakość i bezpieczeństwo żywności
Certyfikaty: (brak danych)
Jeśli interesują Cię konkretne, indywidualne wymagania, jakie musisz spełnić na aktualnym etapie studiów, to zajrzyj do modułu zaliczeń etapów:

Przedmioty obowiązkowe

Przedmiot Okres Wymagany do warunku
Chemia ogólna i nieorganiczna T.1s.CHON.SI.TTZJZ.T 20/21Z - ... NIE
Ekologia i ochrona środowiska T.1s.EIOS.SI.TTZJZ.T 20/21Z - ... NIE
Ekonomia T.1s.EKON.SI.TTZJZ.R 20/21Z - ... NIE
Ekonomika przedsiębiorstw żywnościowych T.1s.EKPZ.SI.TTZJZ.R 20/21Z - ... NIE
Matematyka z elementami statystyki 1 T.1s.MST1.SI.TTZJZ.I 20/21Z - ... NIE
Obliczenia chemiczne T.1s.OBCH.SI.TTZJZ.T 20/21Z - ... NIE
Przydatność technologiczna surowców roślinnych w produkcji żywności T.1s.PTSR.SI.TTZJZ.T 20/21Z - ... NIE
Technologia informacyjna T.1s.TEIN.SI.TTZJZ.T 20/21Z - ... NIE

Wymagania punktowe

Typ punktów Grupa przedmiotów Okres Liczba wymagana do
zaliczenia warunkowego
Liczba wymagana do
zaliczenia pełnego
ECTS - Punkty ECTS (Europen Credit Transfer System) 20/21Z - ... 16.00 30.00