Technologia żywności i żywienie człowieka, stacjonarne, I stopnia Szósty semestr, żywienie człowieka
Informacje o etapie studiów
Jeśli interesują Cię konkretne, indywidualne wymagania, jakie musisz spełnić na aktualnym etapie studiów, to zajrzyj do modułu zaliczeń etapów:
Przedmioty obowiązkowe
Przedmiot |
Okres |
20/21L | 21/22L | 22/23L | 23/24L |
Wymagany do warunku |
---|---|---|---|---|---|---|
Elektyw I: Przetwórstwo węglowodanów T.F6.EL11.SI.TTZCZ.T | 21/22Z - ... | NIE | ||||
Elektyw II: Wybrane zagadnienia produkcji tradycyjnych i nowoczesnych artykułów zbożowo-mącznych T.F6.EL22.SI.TTZCZ.T | 21/22Z - ... | NIE | ||||
Elektyw IV: Mięso i produkty mięsne w żywieniu człowieka T.F6.EL42.SI.TTZCZ.T | 21/22Z - ... | NIE | ||||
Elektyw VI: Podstawy technologii przetwórstwa owoców i warzyw T.F6.EL62.SI.TTZCZ.T | 22/23L - ... | NIE | ||||
Elektyw VI: Surowce i technologie w przetwórstwie owoców i warzyw T.F6.EL61.SI.TTZCZ.T | 21/22Z - 21/22L | NIE | ||||
Elektyw VII: Zastosowanie chłodnictwa w produkcji i przechowalnictwie żywności T.F6.EL72.SI.TTZCZ.T | 21/22Z - ... | NIE | ||||
Praktyka zawodowa ( 4 tygodnie) T.6s.PRAK.SI.TTZCZ.T | 21/22Z - ... | NIE | ||||
Projektowanie technologiczne T.6s.PRTE.SI.TTZCX.T | 21/22Z - 21/22Z | NIE | ||||
Projektowanie technologiczne w gastronomii T.6s.PTWG.SI.TTZCZ.T | 21/22L - ... | NIE | ||||
Toksykologia żywności T.6s.TOZY.SI.TTZCZ.T | 21/22Z - ... | NIE | ||||
Wprowadzenie do biotechnologii żywności T.6s.WDBZ.SI.TTZCZ.T | 21/22Z - ... | NIE |
Wymagania punktowe
Typ punktów | Grupa przedmiotów |
Okres |
Liczba wymagana do zaliczenia warunkowego |
Liczba wymagana do zaliczenia pełnego |
---|---|---|---|---|
ECTS - Punkty ECTS (Europen Credit Transfer System) | 21/22L - ... | 166.00 | 180.00 |