Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie - Centralny System Uwierzytelniania
Strona główna

Technologia żywności i żywienie człowieka, stacjonarne, I stopnia Szósty semestr, żywienie człowieka

Informacje o etapie studiów

Program studiów: Technologia żywności i żywienie człowieka, stacjonarne, I stopnia (TTZXZ.SI.07)
Etap: Szósty semestr, żywienie człowieka (TTZCZ-6-SEM)
Poprzednie etapy: Piąty semestr, żywienie człowieka
Następne etapy: Siódmy semestr, żywienie człowieka
Kierunki, specjalności i specjalizacje nauczane w ramach zajęć tego etapu Kierunki: technologia żywności i żywienie człowieka żywienie człowieka
Certyfikaty możliwe do uzyskania po pomyślnym zakończeniu etapu Certyfikaty: (brak danych)

Jeśli interesują Cię konkretne, indywidualne wymagania, jakie musisz spełnić na aktualnym etapie studiów, to zajrzyj do modułu zaliczeń etapów:

moje zaliczenia etapów

Przedmioty obowiązkowe

Przedmiot Okres Wymagania przedmiotowe mogą się zmieniać w czasie. Jeśli w tej kolumnie znajdzie się przedział dat (a właściwie przedział cykli dydaktycznych), to oznacza to, że dany wiersz jest aktualny tylko w danym przedziale dat. Przedział może być jednostronnie otwarty. 20/21L 21/22L 22/23L 23/24L Wymagany do warunku Jeśli TAK, to oznacza to, że bez zaliczenia tego przedmiotu nie jest możliwe nawet warunkowe zaliczenia etapu.
Elektyw I: Przetwórstwo węglowodanów T.F6.EL11.SI.TTZCZ.T 21/22Z - ... NIE
Elektyw II: Wybrane zagadnienia produkcji tradycyjnych i nowoczesnych artykułów zbożowo-mącznych T.F6.EL22.SI.TTZCZ.T 21/22Z - ... NIE
Elektyw IV: Mięso i produkty mięsne w żywieniu człowieka T.F6.EL42.SI.TTZCZ.T 21/22Z - ... NIE
Elektyw VI: Podstawy technologii przetwórstwa owoców i warzyw T.F6.EL62.SI.TTZCZ.T 22/23L - ... NIE
Elektyw VI: Surowce i technologie w przetwórstwie owoców i warzyw T.F6.EL61.SI.TTZCZ.T 21/22Z - 21/22L NIE
Elektyw VII: Zastosowanie chłodnictwa w produkcji i przechowalnictwie żywności T.F6.EL72.SI.TTZCZ.T 21/22Z - ... NIE
Praktyka zawodowa ( 4 tygodnie) T.6s.PRAK.SI.TTZCZ.T 21/22Z - ... NIE
Projektowanie technologiczne T.6s.PRTE.SI.TTZCX.T 21/22Z - 21/22Z NIE
Projektowanie technologiczne w gastronomii T.6s.PTWG.SI.TTZCZ.T 21/22L - ... NIE
Toksykologia żywności T.6s.TOZY.SI.TTZCZ.T 21/22Z - ... NIE
Wprowadzenie do biotechnologii żywności T.6s.WDBZ.SI.TTZCZ.T 21/22Z - ... NIE

Wymagania punktowe

Typ punktów Grupa przedmiotów Okres Wymagania punktowe mogą się zmieniać w czasie. Jeśli w tej kolumnie znajdzie się przedział dat (a właściwie przedział cykli dydaktycznych), to oznacza to, że dany wiersz jest aktualny tylko w danym przedziale dat. Przedział może być jednostronnie otwarty. Liczba wymagana do
zaliczenia warunkowego
Liczba wymagana do
zaliczenia pełnego
ECTS - Punkty ECTS (Europen Credit Transfer System) 21/22L - ... 166.00 180.00
kontakt deklaracja dostępności USOSweb 7.0.3.0 (2024-03-22)