Technologia żywności i żywienie człowieka, stacjonarne, I stopnia Piąty semestr, żywienie człowieka
Informacje o etapie studiów
Jeśli interesują Cię konkretne, indywidualne wymagania, jakie musisz spełnić na aktualnym etapie studiów, to zajrzyj do modułu zaliczeń etapów:
Przedmioty obowiązkowe
Przedmiot |
Okres |
21/22Z | 22/23Z | 23/24Z |
Wymagany do warunku |
---|---|---|---|---|---|
Chemiczna analiza instrumentalna T.5s.CHAI.SI.TTZCZ.T | 21/22Z - ... | NIE | |||
Elektyw 3: Higiena żywienia i żywności T.F5.3EL1.SI.TTZCZ.T | 21/22Z - ... | NIE | |||
Elektyw 5: Podstawy dietetyki T.F5.5EL2.SI.TTZCZ.T | 21/22Z - ... | NIE | |||
Elektyw III: Mleko i produkty mleczarskie w żywieniu człowieka T.F5.EL32.SI.TTZCZ.T | 21/22Z - ... | NIE | |||
Elektyw IX: Podstawy technologii gastronomicznej z elementami obsługi konsumenta T.F5.EL91.SI.TTZCZ.T | 21/22Z - ... | NIE | |||
Elektyw V: Podstawy produkcji napojów alkoholowych T.F5.EL52.SI.TTZCZ.T | 21/22Z - ... | NIE | |||
Fizjologia człowieka T.5s.FICZ.SI.TTZCZ.T | 21/22Z - ... | NIE | |||
Inżynieria procesowa T.5s.INPR.SI.TTZCZ.T | 21/22Z - ... | NIE |
Wymagania punktowe
Typ punktów | Grupa przedmiotów |
Okres |
Liczba wymagana do zaliczenia warunkowego |
Liczba wymagana do zaliczenia pełnego |
---|---|---|---|---|
ECTS - Punkty ECTS (Europen Credit Transfer System) | 21/22Z - ... | 136.00 | 150.00 |