Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie - Centralny System Uwierzytelniania
Strona główna

Technologia żywności i żywienie człowieka, stacjonarne, I stopnia Piąty semestr, żywienie człowieka

Informacje o etapie studiów

Program studiów: Technologia żywności i żywienie człowieka, stacjonarne, I stopnia (TTZXZ.SI.07)
Etap: Piąty semestr, żywienie człowieka (TTZCZ-5-SEM)
Poprzednie etapy: Czwarty semestr, żywienie człowieka
Następne etapy: Szósty semestr, żywienie człowieka
Kierunki, specjalności i specjalizacje nauczane w ramach zajęć tego etapu Kierunki: technologia żywności i żywienie człowieka żywienie człowieka
Certyfikaty możliwe do uzyskania po pomyślnym zakończeniu etapu Certyfikaty: (brak danych)

Jeśli interesują Cię konkretne, indywidualne wymagania, jakie musisz spełnić na aktualnym etapie studiów, to zajrzyj do modułu zaliczeń etapów:

moje zaliczenia etapów

Przedmioty obowiązkowe

Przedmiot Okres Wymagania przedmiotowe mogą się zmieniać w czasie. Jeśli w tej kolumnie znajdzie się przedział dat (a właściwie przedział cykli dydaktycznych), to oznacza to, że dany wiersz jest aktualny tylko w danym przedziale dat. Przedział może być jednostronnie otwarty. 21/22Z 22/23Z 23/24Z Wymagany do warunku Jeśli TAK, to oznacza to, że bez zaliczenia tego przedmiotu nie jest możliwe nawet warunkowe zaliczenia etapu.
Chemiczna analiza instrumentalna T.5s.CHAI.SI.TTZCZ.T 21/22Z - ... NIE
Elektyw 3: Higiena żywienia i żywności T.F5.3EL1.SI.TTZCZ.T 21/22Z - ... NIE
Elektyw 5: Podstawy dietetyki T.F5.5EL2.SI.TTZCZ.T 21/22Z - ... NIE
Elektyw III: Mleko i produkty mleczarskie w żywieniu człowieka T.F5.EL32.SI.TTZCZ.T 21/22Z - ... NIE
Elektyw IX: Podstawy technologii gastronomicznej z elementami obsługi konsumenta T.F5.EL91.SI.TTZCZ.T 21/22Z - ... NIE
Elektyw V: Podstawy produkcji napojów alkoholowych T.F5.EL52.SI.TTZCZ.T 21/22Z - ... NIE
Fizjologia człowieka T.5s.FICZ.SI.TTZCZ.T 21/22Z - ... NIE
Inżynieria procesowa T.5s.INPR.SI.TTZCZ.T 21/22Z - ... NIE

Wymagania punktowe

Typ punktów Grupa przedmiotów Okres Wymagania punktowe mogą się zmieniać w czasie. Jeśli w tej kolumnie znajdzie się przedział dat (a właściwie przedział cykli dydaktycznych), to oznacza to, że dany wiersz jest aktualny tylko w danym przedziale dat. Przedział może być jednostronnie otwarty. Liczba wymagana do
zaliczenia warunkowego
Liczba wymagana do
zaliczenia pełnego
ECTS - Punkty ECTS (Europen Credit Transfer System) 21/22Z - ... 136.00 150.00
kontakt deklaracja dostępności USOSweb 7.0.3.0 (2024-03-22)