Technologia żywności i żywienie człowieka, stacjonarne, I stopnia
Czwarty semestr, żywienie człowieka
Informacje o etapie studiów
Program studiów: | Technologia żywności i żywienie człowieka, stacjonarne, I stopnia (TTZXZ.SI.07) | |
Etap: | Czwarty semestr, żywienie człowieka (TTZCZ-4-SEM) | |
Poprzednie etapy: |
![]() |
|
Następne etapy: |
Piąty semestr, żywienie człowieka![]() |
|
![]() |
Kierunki: |
technologia żywności i żywienie człowieka ![]() |
![]() |
Certyfikaty: | (brak danych) |
| |||||
Przedmioty obowiązkowe
Przedmiot |
Okres ![]() |
20/21L |
Wymagany do warunku ![]() |
---|---|---|---|
Analiza i ocena jakości żywności T.4s.AOJZ.SI.TTZCZ.T | 20/21L - ... |
![]() ![]() |
NIE |
Biochemia T.4s.BIOC.SI.TTZCZ.T | 20/21L - ... |
![]() ![]() |
NIE |
Ćwiczenia terenowe T.4s.CWTE.SI.TTZCZ.T | 20/21L - ... |
![]() ![]() |
NIE |
Elektyw 2: Podstawy technologii cukierniczej i ciastkarskiej T.F4.2EL2.SI.TTZCZ.T | 20/21L - ... |
![]() ![]() |
NIE |
Gospodarka energetyczna, wodna i ściekowa T.4s.GEWS.SI.TTZCZ.T | 20/21L - ... |
![]() ![]() |
NIE |
Wyposażenie techniczne z elementami techniki T.4s.WTET.SI.TTZCZ.T | 20/21L - ... |
![]() ![]() |
NIE |
Żywienie człowieka T.4s.ZYCZ.SI.TTZCZ.T | 20/21L - ... |
![]() ![]() |
NIE |
Wymagania punktowe
Typ punktów | Grupa przedmiotów |
Okres ![]() |
Liczba wymagana do zaliczenia warunkowego |
Liczba wymagana do zaliczenia pełnego |
---|---|---|---|---|
ECTS - Punkty ECTS (Europen Credit Transfer System) | 20/21L - ... | 104.00 | 120.00 |