Technologia żywności i żywienie człowieka, stacjonarne, I stopnia
Pierwszy semestr, żywienie człowieka
Informacje o etapie studiów
Program studiów: | Technologia żywności i żywienie człowieka, stacjonarne, I stopnia (TTZXZ.SI.07) | |
Etap: | Pierwszy semestr, żywienie człowieka (TTZCZ-1-SEM) | |
Poprzednie etapy: | (brak) | |
Następne etapy: |
Drugi semestr, żywienie człowieka![]() |
|
![]() |
Kierunki: |
technologia żywności i żywienie człowieka ![]() |
![]() |
Certyfikaty: | (brak danych) |
| |||||
Przedmioty obowiązkowe
Przedmiot |
Okres ![]() |
19/20Z | 20/21Z |
Wymagany do warunku ![]() |
---|---|---|---|---|
Chemia ogólna i nieorganiczna T.1s.CHON.SI.TTZCZ.T | 19/20Z - ... |
![]() ![]() |
![]() ![]() |
TAK |
Ekologia i ochrona środowiska T.1s.EIOS.SI.TTZCZ.T | 19/20Z - ... |
![]() ![]() |
![]() ![]() |
NIE |
Ekonomia T.1s.EKON.SI.TTZCZ.R | 19/20Z - ... |
![]() ![]() |
![]() ![]() |
NIE |
Ekonomika przedsiębiorstw żywnościowych T.1s.EKPZ.SI.TTZCZ.R | 19/20Z - ... |
![]() ![]() |
![]() ![]() |
NIE |
Matematyka z elementami statystyki 1 T.1s.MST1.SI.TTZCZ.I | 19/20Z - ... |
![]() ![]() |
![]() ![]() |
NIE |
Obliczenia chemiczne T.1s.OBCH.SI.TTZCZ.T | 19/20Z - ... |
![]() ![]() |
![]() ![]() |
NIE |
Przydatność technologiczna surowców zwierzęcych w produkcji żywności T.1s.PTSZ.SI.TTZCZ.T | 19/20Z - ... |
![]() ![]() |
![]() ![]() |
NIE |
Technologia informacyjna T.1s.TEIN.SI.TTZCZ.T | 19/20Z - ... |
![]() ![]() |
![]() ![]() |
NIE |
Wymagania punktowe
Typ punktów | Grupa przedmiotów |
Okres ![]() |
Liczba wymagana do zaliczenia warunkowego |
Liczba wymagana do zaliczenia pełnego |
---|---|---|---|---|
ECTS - Punkty ECTS (Europen Credit Transfer System) | 19/20Z - ... | 16.00 | 30.00 |