Technologia żywności i żywienie człowieka, niestacjonarne, II stopnia
Drugi semestr, technologia żywności
Informacje o etapie studiów
Program studiów: | Technologia żywności i żywienie człowieka, niestacjonarne, II stopnia (TTZXZ.NM.03) | |
Etap: | Drugi semestr, technologia żywności (TTZTZ-2-SEM) | |
Poprzednie etapy: |
![]() |
|
Następne etapy: |
Trzeci semestr, technologia żywności![]() |
|
![]() |
Kierunki: |
technologia żywności i żywienie człowieka ![]() |
![]() |
Certyfikaty: | (brak danych) |
| |||||
Przedmioty obowiązkowe
Przedmiot |
Okres ![]() |
19/20L | 20/21L |
Wymagany do warunku ![]() |
---|---|---|---|---|
Elektyw kierunkowy I: Żywność prozdrowotna T.F2.EK1s.NM.TTZXZ.T | 19/20L - ... |
![]() ![]() |
NIE | |
Elektyw kierunkowy II: Zafałszowania produktów pochodzenia roślinnego T.F2.EK2j.NM.TTZXZ.T | 19/20L - ... |
![]() ![]() |
NIE | |
Nowe trendy w przetwórstwie i utrwalaniu żywności T.2s.NTPZ.NM.TTZXZ.T | 19/20L - ... |
![]() ![]() |
![]() ![]() |
NIE |
Polityka wyżywienia ludności T.2s.POWL.NM.TTZXZ.T | 19/20L - ... |
![]() ![]() |
![]() ![]() |
NIE |
Praktyka dyplomowa (4 tygodnie) T.2s.PRDY.NM.TTZXZ.T | 19/20L - ... |
![]() ![]() |
![]() ![]() |
NIE |
Wymagania punktowe
Typ punktów | Grupa przedmiotów |
Okres ![]() |
Liczba wymagana do zaliczenia warunkowego |
Liczba wymagana do zaliczenia pełnego |
---|---|---|---|---|
ECTS - Punkty ECTS (Europen Credit Transfer System) | 19/20L - ... | 46.00 | 60.00 |