Technologia żywności i żywienie człowieka, niestacjonarne, II stopnia Drugi semestr, technologia żywności
Informacje o etapie studiów
Jeśli interesują Cię konkretne, indywidualne wymagania, jakie musisz spełnić na aktualnym etapie studiów, to zajrzyj do modułu zaliczeń etapów:
Przedmioty obowiązkowe
Przedmiot |
Okres |
20/21L | 21/22L | 22/23L | 23/24L |
Wymagany do warunku |
---|---|---|---|---|---|---|
Doświadczalnictwo i statystyczna analiza danych A T.2s.DSAD.NM.TTZAZ.T | 22/23L - ... |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
NIE |
Elektyw kierunkowy I: Produkcja lodów T.F2.EK1m.NM.TTZXZ.T | 20/21L - 21/22Z |
![]() |
![]() |
NIE | ||
Elektyw kierunkowy I: Produkcja lodów T.F2.EK1m.NM.TTZXZ.T | 22/23L - ... |
![]() |
![]() |
NIE | ||
Elektyw kierunkowy I: Żywność prozdrowotna T.F2.EK1s.NM.TTZXZ.T | 19/20L - 20/21Z |
![]() |
![]() |
NIE | ||
Elektyw kierunkowy II: Zafałszowania produktów pochodzenia roślinnego T.F2.EK2j.NM.TTZXZ.T | 19/20L - 20/21Z |
![]() |
NIE | |||
Elektyw kierunkowy II: Zafałszowania produktów pochodzenia roślinnego T.F2.EK2j.NM.TTZXZ.T | 22/23L - ... |
![]() |
NIE | |||
Elektyw kierunkowy II: Żywność wygodna T.F2.EK2d.NM.TTZXZ.T | 20/21L - 21/22L |
![]() |
![]() |
NIE | ||
Elektyw specjalizacyjny I A: Podstawy badań cech fizycznych żywności T.F2.ES13.NM.TTZAZ.T | 22/23L - ... |
![]() |
![]() |
NIE | ||
Metody badań eksperymentalnych 2 A T.2s.MBE2.NM.TTZAZ.T | 22/23L - ... |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
NIE |
Nowe trendy w przetwórstwie i utrwalaniu żywności T.2s.NTPZ.NM.TTZXZ.T | 19/20L - ... |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
NIE |
Polityka wyżywienia ludności T.2s.POWL.NM.TTZXZ.T | 19/20L - ... |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
NIE |
Praktyka dyplomowa (4 tygodnie tj. ok. 160 godz.) T.2s.PRDY.NM.TTZXZ.T | 19/20L - ... |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
NIE |
Seminarium specjalizacyjne 2 A T.2s.SSP2.NM.TTZAZ.T | 22/23L - ... |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
NIE |
Technologia specjalizacyjna III A: Jakość i bezpieczeństwo żywności T.2s.TSP3.NM.TTZAZ.T | 22/23L - ... |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
NIE |
Wymagania punktowe
Typ punktów | Grupa przedmiotów |
Okres |
Liczba wymagana do zaliczenia warunkowego |
Liczba wymagana do zaliczenia pełnego |
---|---|---|---|---|
ECTS - Punkty ECTS (Europen Credit Transfer System) | 19/20L - ... | 46.00 | 60.00 |