Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie - Centralny System UwierzytelnianiaNie jesteś zalogowany | zaloguj się
programy studiów - pomoc

Technologia żywności i żywienie człowieka, niestacjonarne, II stopnia
Drugi semestr, technologia żywności

Informacje o etapie studiów

  Program studiów: Technologia żywności i żywienie człowieka, niestacjonarne, II stopnia (TTZXZ.NM.03)
  Etap: Drugi semestr, technologia żywności (TTZTZ-2-SEM)
  Poprzednie etapy: Pierwszy semestr, technologia żywności
  Następne etapy: Trzeci semestr, technologia żywności
Kierunki: technologia żywności i żywienie człowieka technologia żywności
Certyfikaty: (brak danych)
Jeśli interesują Cię konkretne, indywidualne wymagania, jakie musisz spełnić na aktualnym etapie studiów, to zajrzyj do modułu zaliczeń etapów:

Przedmioty obowiązkowe

Przedmiot Okres 19/20L 20/21L Wymagany do warunku
Elektyw kierunkowy I: Żywność prozdrowotna T.F2.EK1s.NM.TTZXZ.T 19/20L - ... NIE
Elektyw kierunkowy II: Zafałszowania produktów pochodzenia roślinnego T.F2.EK2j.NM.TTZXZ.T 19/20L - ... NIE
Nowe trendy w przetwórstwie i utrwalaniu żywności T.2s.NTPZ.NM.TTZXZ.T 19/20L - ... NIE
Polityka wyżywienia ludności T.2s.POWL.NM.TTZXZ.T 19/20L - ... NIE
Praktyka dyplomowa (4 tygodnie) T.2s.PRDY.NM.TTZXZ.T 19/20L - ... NIE

Wymagania punktowe

Typ punktów Grupa przedmiotów Okres Liczba wymagana do
zaliczenia warunkowego
Liczba wymagana do
zaliczenia pełnego
ECTS - Punkty ECTS (Europen Credit Transfer System) 19/20L - ... 46.00 60.00