Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie - Centralny System Uwierzytelniania
Strona główna

Technologia żywności i żywienie człowieka, niestacjonarne, II stopnia Drugi semestr, technologia żywności

Informacje o etapie studiów

Program studiów: Technologia żywności i żywienie człowieka, niestacjonarne, II stopnia (TTZXZ.NM.03)
Etap: Drugi semestr, technologia żywności (TTZTZ-2-SEM)
Poprzednie etapy: Pierwszy semestr, technologia żywności
Następne etapy: Trzeci semestr, technologia żywności
Kierunki, specjalności i specjalizacje nauczane w ramach zajęć tego etapu Kierunki: technologia żywności i żywienie człowieka technologia żywności
Certyfikaty możliwe do uzyskania po pomyślnym zakończeniu etapu Certyfikaty: (brak danych)

Jeśli interesują Cię konkretne, indywidualne wymagania, jakie musisz spełnić na aktualnym etapie studiów, to zajrzyj do modułu zaliczeń etapów:

moje zaliczenia etapów

Przedmioty obowiązkowe

Przedmiot Okres Wymagania przedmiotowe mogą się zmieniać w czasie. Jeśli w tej kolumnie znajdzie się przedział dat (a właściwie przedział cykli dydaktycznych), to oznacza to, że dany wiersz jest aktualny tylko w danym przedziale dat. Przedział może być jednostronnie otwarty. 20/21L 21/22L 22/23L 23/24L Wymagany do warunku Jeśli TAK, to oznacza to, że bez zaliczenia tego przedmiotu nie jest możliwe nawet warunkowe zaliczenia etapu.
Doświadczalnictwo i statystyczna analiza danych A T.2s.DSAD.NM.TTZAZ.T 22/23L - ... NIE
Elektyw kierunkowy I: Produkcja lodów T.F2.EK1m.NM.TTZXZ.T 20/21L - 21/22Z NIE
Elektyw kierunkowy I: Produkcja lodów T.F2.EK1m.NM.TTZXZ.T 22/23L - ... NIE
Elektyw kierunkowy I: Żywność prozdrowotna T.F2.EK1s.NM.TTZXZ.T 19/20L - 20/21Z NIE
Elektyw kierunkowy II: Zafałszowania produktów pochodzenia roślinnego T.F2.EK2j.NM.TTZXZ.T 19/20L - 20/21Z NIE
Elektyw kierunkowy II: Zafałszowania produktów pochodzenia roślinnego T.F2.EK2j.NM.TTZXZ.T 22/23L - ... NIE
Elektyw kierunkowy II: Żywność wygodna T.F2.EK2d.NM.TTZXZ.T 20/21L - 21/22L NIE
Elektyw specjalizacyjny I A: Podstawy badań cech fizycznych żywności T.F2.ES13.NM.TTZAZ.T 22/23L - ... NIE
Metody badań eksperymentalnych 2 A T.2s.MBE2.NM.TTZAZ.T 22/23L - ... NIE
Nowe trendy w przetwórstwie i utrwalaniu żywności T.2s.NTPZ.NM.TTZXZ.T 19/20L - ... NIE
Polityka wyżywienia ludności T.2s.POWL.NM.TTZXZ.T 19/20L - ... NIE
Praktyka dyplomowa (4 tygodnie tj. ok. 160 godz.) T.2s.PRDY.NM.TTZXZ.T 19/20L - ... NIE
Seminarium specjalizacyjne 2 A T.2s.SSP2.NM.TTZAZ.T 22/23L - ... NIE
Technologia specjalizacyjna III A: Jakość i bezpieczeństwo żywności T.2s.TSP3.NM.TTZAZ.T 22/23L - ... NIE

Wymagania punktowe

Typ punktów Grupa przedmiotów Okres Wymagania punktowe mogą się zmieniać w czasie. Jeśli w tej kolumnie znajdzie się przedział dat (a właściwie przedział cykli dydaktycznych), to oznacza to, że dany wiersz jest aktualny tylko w danym przedziale dat. Przedział może być jednostronnie otwarty. Liczba wymagana do
zaliczenia warunkowego
Liczba wymagana do
zaliczenia pełnego
ECTS - Punkty ECTS (Europen Credit Transfer System) 19/20L - ... 46.00 60.00
kontakt deklaracja dostępności USOSweb 7.0.0.0-1 (2023-09-06)