Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie - Centralny System UwierzytelnianiaNie jesteś zalogowany | zaloguj się
programy studiów - pomoc

Technologia żywności i żywienie człowieka, niestacjonarne, II stopnia
Pierwszy semestr, technologia żywności

Informacje o etapie studiów

  Program studiów: Technologia żywności i żywienie człowieka, niestacjonarne, II stopnia (TTZXZ.NM.03)
  Etap: Pierwszy semestr, technologia żywności (TTZTZ-1-SEM)
  Poprzednie etapy: (brak)
  Następne etapy: Drugi semestr, technologia żywności
Kierunki: technologia żywności i żywienie człowieka technologia żywności
Certyfikaty: (brak danych)
Jeśli interesują Cię konkretne, indywidualne wymagania, jakie musisz spełnić na aktualnym etapie studiów, to zajrzyj do modułu zaliczeń etapów:

Przedmioty obowiązkowe

Przedmiot Okres 19/20Z 20/21Z Wymagany do warunku
Elektyw kierunkowy III: Zastosowanie preparatów enzymatycznych w technologii żywności T.F1.EK32.NM.TTZXZ.T 19/20Z - ... NIE
Informatyka stosowana T.1s.INST.NM.TTZXZ.T 19/20Z - ... NIE
Opakowania, magazynowanie i transport żywności T.1s.OMTZ.NM.TTZXZ.T 19/20Z - ... NIE
Statystyka stosowana T.1s.STST.NM.TTZXZ.T 19/20Z - ... NIE

Wymagania punktowe

Typ punktów Grupa przedmiotów Okres Liczba wymagana do
zaliczenia warunkowego
Liczba wymagana do
zaliczenia pełnego
ECTS - Punkty ECTS (Europen Credit Transfer System) 19/20Z - ... 16.00 30.00