Technologia żywności i żywienie człowieka, niestacjonarne, II stopnia Pierwszy semestr, technologia żywności
Informacje o etapie studiów
Jeśli interesują Cię konkretne, indywidualne wymagania, jakie musisz spełnić na aktualnym etapie studiów, to zajrzyj do modułu zaliczeń etapów:
Przedmioty obowiązkowe
Przedmiot |
Okres |
20/21Z | 21/22Z | 22/23Z | 23/24Z |
Wymagany do warunku |
---|---|---|---|---|---|---|
Elektyw kierunkowy III: Zastosowanie preparatów enzymatycznych w technologii żywności T.F1.EK32.NM.TTZXZ.T | 19/20Z - ... |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
NIE |
Informatyka stosowana T.1s.INST.NM.TTZXZ.T | 19/20Z - ... |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
NIE |
Metody badań eksperymentalnych 1 A T.1s.MBE1.NM.TTZAZ.T | 22/23Z - ... |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
NIE |
Opakowania, magazynowanie i transport żywności T.1s.OMTZ.NM.TTZXZ.T | 19/20Z - ... |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
NIE |
Seminarium specjalizacyjne 1 A T.1s.SSP1.NM.TTZAZ.T | 22/23Z - ... |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
NIE |
Statystyka stosowana T.1s.STST.NM.TTZXZ.T | 19/20Z - ... |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
NIE |
Technologia specjalizacyjna I A: Analiza sensoryczna w badaniach jakości żywności T.1s.TSP1.NM.TTZAZ.T | 22/23Z - ... |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
NIE |
Technologia specjalizacyjna II A: Współczesne trendy w analizie i ocenie jakości żywności T.1s.TSP2.NM.TTZAZ.T | 22/23Z - ... |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
NIE |
Wymagania punktowe
Typ punktów | Grupa przedmiotów |
Okres |
Liczba wymagana do zaliczenia warunkowego |
Liczba wymagana do zaliczenia pełnego |
---|---|---|---|---|
ECTS - Punkty ECTS (Europen Credit Transfer System) | 19/20Z - ... | 16.00 | 30.00 |