Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie - Centralny System Uwierzytelniania
Strona główna

Technologia żywności i żywienie człowieka, niestacjonarne, II stopnia Pierwszy semestr, technologia żywności

Informacje o etapie studiów

Program studiów: Technologia żywności i żywienie człowieka, niestacjonarne, II stopnia (TTZXZ.NM.03)
Etap: Pierwszy semestr, technologia żywności (TTZTZ-1-SEM)
Poprzednie etapy: (brak)
Następne etapy: Drugi semestr, technologia żywności
Kierunki, specjalności i specjalizacje nauczane w ramach zajęć tego etapu Kierunki: technologia żywności i żywienie człowieka technologia żywności
Certyfikaty możliwe do uzyskania po pomyślnym zakończeniu etapu Certyfikaty: (brak danych)

Jeśli interesują Cię konkretne, indywidualne wymagania, jakie musisz spełnić na aktualnym etapie studiów, to zajrzyj do modułu zaliczeń etapów:

moje zaliczenia etapów

Przedmioty obowiązkowe

Przedmiot Okres Wymagania przedmiotowe mogą się zmieniać w czasie. Jeśli w tej kolumnie znajdzie się przedział dat (a właściwie przedział cykli dydaktycznych), to oznacza to, że dany wiersz jest aktualny tylko w danym przedziale dat. Przedział może być jednostronnie otwarty. 20/21Z 21/22Z 22/23Z 23/24Z Wymagany do warunku Jeśli TAK, to oznacza to, że bez zaliczenia tego przedmiotu nie jest możliwe nawet warunkowe zaliczenia etapu.
Elektyw kierunkowy III: Zastosowanie preparatów enzymatycznych w technologii żywności T.F1.EK32.NM.TTZXZ.T 19/20Z - ... NIE
Informatyka stosowana T.1s.INST.NM.TTZXZ.T 19/20Z - ... NIE
Metody badań eksperymentalnych 1 A T.1s.MBE1.NM.TTZAZ.T 22/23Z - ... NIE
Opakowania, magazynowanie i transport żywności T.1s.OMTZ.NM.TTZXZ.T 19/20Z - ... NIE
Seminarium specjalizacyjne 1 A T.1s.SSP1.NM.TTZAZ.T 22/23Z - ... NIE
Statystyka stosowana T.1s.STST.NM.TTZXZ.T 19/20Z - ... NIE
Technologia specjalizacyjna I A: Analiza sensoryczna w badaniach jakości żywności T.1s.TSP1.NM.TTZAZ.T 22/23Z - ... NIE
Technologia specjalizacyjna II A: Współczesne trendy w analizie i ocenie jakości żywności T.1s.TSP2.NM.TTZAZ.T 22/23Z - ... NIE

Wymagania punktowe

Typ punktów Grupa przedmiotów Okres Wymagania punktowe mogą się zmieniać w czasie. Jeśli w tej kolumnie znajdzie się przedział dat (a właściwie przedział cykli dydaktycznych), to oznacza to, że dany wiersz jest aktualny tylko w danym przedziale dat. Przedział może być jednostronnie otwarty. Liczba wymagana do
zaliczenia warunkowego
Liczba wymagana do
zaliczenia pełnego
ECTS - Punkty ECTS (Europen Credit Transfer System) 19/20Z - ... 16.00 30.00
kontakt deklaracja dostępności USOSweb 7.0.3.0-1 (2024-04-02)