Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie - Centralny System UwierzytelnianiaNie jesteś zalogowany | zaloguj się
programy studiów - pomoc

Technologia żywności i żywienie człowieka, niestacjonarne, I stopnia
Drugi semestr, technologia żywności

Informacje o etapie studiów

  Program studiów: Technologia żywności i żywienie człowieka, niestacjonarne, I stopnia (TTZXZ.NI.07)
  Etap: Drugi semestr, technologia żywności (TTZTZ-2-SEM)
  Poprzednie etapy: Pierwszy semestr, technologia żywności
  Następne etapy: Trzeci semestr, technologia żywności
Kierunki: technologia żywności i żywienie człowieka technologia żywności
Certyfikaty: (brak danych)
Jeśli interesują Cię konkretne, indywidualne wymagania, jakie musisz spełnić na aktualnym etapie studiów, to zajrzyj do modułu zaliczeń etapów:

Przedmioty obowiązkowe

Przedmiot Okres 19/20L 20/21L Wymagany do warunku
Bezpieczeństwo narodowe T.2s.BENA.NI.TTZTZ.T 19/20L - ... NIE
Chemia organiczna T.2s.CHOR.NI.TTZTZ.T 19/20L - ... NIE
Elektyw humanistyczny 2: Dziedzictwo historyczno-kulturowe Europy w produkcie turystycznym T.F2.HU21.NI.TTZTZ.T 19/20L - 19/20L NIE
Elektyw humanistyczny 2: Efektywne metody uczenia się T.F2.HU25.NI.TTZTZ.T 20/21L - ... NIE
Fizyka T.2s.FIZY.NI.TTZTZ.T 19/20L - ... NIE
Grafika inżynierska T.2s.GRIN.NI.TTZTZ.T 19/20L - ... NIE
Przydatność technologiczna surowców zwierzęcych w produkcji żywności T.2s.PTSZ.NI.TTZTZ.T 19/20L - ... NIE
Statystyka T.2s.STAT.NI.TTZTZ.T 19/20L - ... NIE

Wymagania punktowe

Typ punktów Grupa przedmiotów Okres Liczba wymagana do
zaliczenia warunkowego
Liczba wymagana do
zaliczenia pełnego
ECTS - Punkty ECTS (Europen Credit Transfer System) 19/20L - ... 46.00 60.00