Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie - Centralny System UwierzytelnianiaNie jesteś zalogowany | zaloguj się
programy studiów - pomoc

Technologia żywności i żywienie człowieka, niestacjonarne, I stopnia
Pierwszy semestr, technologia żywności

Informacje o etapie studiów

  Program studiów: Technologia żywności i żywienie człowieka, niestacjonarne, I stopnia (TTZXZ.NI.07)
  Etap: Pierwszy semestr, technologia żywności (TTZTZ-1-SEM)
  Poprzednie etapy: (brak)
  Następne etapy: Drugi semestr, technologia żywności
Kierunki: technologia żywności i żywienie człowieka technologia żywności
Certyfikaty: (brak danych)
Jeśli interesują Cię konkretne, indywidualne wymagania, jakie musisz spełnić na aktualnym etapie studiów, to zajrzyj do modułu zaliczeń etapów:

Przedmioty obowiązkowe

Przedmiot Okres 17/18Z 18/19Z 19/20Z 20/21Z Wymagany do warunku
Bezpieczeństwo i higiena pracy T.1s.BHP.NI.TXXXX.T 19/20Z - ... NIE
Chemia ogólna i nieorganiczna T.1s.CHON.NI.TTZTZ.T 19/20Z - ... TAK
Ekologia i ochrona środowiska T.1s.EIOS.NI.TTZTZ.T 19/20Z - ... NIE
Ekonomia T.1s.EKON.NI.TTZTZ.R 19/20Z - ... NIE
Ekonomika przedsiębiorstw żywnościowych T.1s.EKPZ.NI.TTZTZ.R 19/20Z - ... NIE
Elektyw humanistyczny 1: Filozofia T.F1.HU15.NI.TTZTZ.T 19/20Z - ... NIE
Matematyka T.1s.MATE.NI.TTZTZ.I 19/20Z - ... NIE
Obliczenia chemiczne T.1s.OBCH.NI.TTZTZ.T 19/20Z - ... NIE
Przydatność technologiczna surowców roślinnych w produkcji żywności T.1s.PTSR.NI.TTZTZ.T 19/20Z - ... NIE
Technologia informacyjna T.1s.TEIN.NI.TTZTZ.T 19/20Z - ... NIE

Wymagania punktowe

Typ punktów Grupa przedmiotów Okres Liczba wymagana do
zaliczenia warunkowego
Liczba wymagana do
zaliczenia pełnego
ECTS - Punkty ECTS (Europen Credit Transfer System) 19/20Z - ... 16.00 30.00