Technologia żywności i żywienie człowieka, stacjonarne, II stopnia
Pierwszy semestr, żywienie człowieka z dietetyką
Informacje o etapie studiów
Program studiów: | Technologia żywności i żywienie człowieka, stacjonarne, II stopnia (TTZXY.SM.03) | |
Etap: | Pierwszy semestr, żywienie człowieka z dietetyką (TTZZX-1-SEM) | |
Poprzednie etapy: | (brak) | |
Następne etapy: |
Drugi semestr, żywienie człowieka z dietetyką![]() |
|
![]() |
Kierunki: |
technologia żywności i żywienie człowieka technologia żywności i żywienie człowieka ![]() |
![]() |
Certyfikaty: | (brak danych) |
| |||||
Przedmioty obowiązkowe
Przedmiot |
Okres ![]() |
17/18L | 18/19L |
Wymagany do warunku ![]() |
---|---|---|---|---|
Informatyka stosowana T.1s.INST.SM.TTZXX.T | 15/16L - ... |
![]() ![]() |
![]() ![]() |
NIE |
Informatyka stosowana T.IAP.INFRS.SM.TTZXX | 12/13Z - 15/16Z | NIE | ||
Opakowania, magazynowanie i transport żywności T.ZCZ.OMTRA.SM.TTZXX | 12/13Z - 15/16Z | NIE | ||
Praktyka dyplomowa (4 tygodnie) T.1s.PRDY.SM.TTZXX.T | 15/16L - ... |
![]() ![]() |
![]() ![]() |
NIE |
Statystyka stosowana T.1s.STST.SM.TTZXX.T | 15/16L - ... |
![]() ![]() |
![]() ![]() |
NIE |
Statystyka stosowana T.IAP.STATS.SM.TTZXX | 12/13Z - 15/16Z | NIE |
Wymagania punktowe
Typ punktów | Grupa przedmiotów |
Okres ![]() |
Liczba wymagana do zaliczenia warunkowego |
Liczba wymagana do zaliczenia pełnego |
---|---|---|---|---|
ECTS - Punkty ECTS (Europen Credit Transfer System) | 12/13Z - ... | n/d | 30.00 |