Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie - Centralny System UwierzytelnianiaNie jesteś zalogowany | zaloguj się
programy studiów - pomoc

Technologia żywności i żywienie człowieka, stacjonarne, II stopnia
Pierwszy semestr, żywienie człowieka z dietetyką

Informacje o etapie studiów

  Program studiów: Technologia żywności i żywienie człowieka, stacjonarne, II stopnia (TTZXY.SM.03)
  Etap: Pierwszy semestr, żywienie człowieka z dietetyką (TTZZX-1-SEM)
  Poprzednie etapy: (brak)
  Następne etapy: Drugi semestr, żywienie człowieka z dietetyką
Kierunki: technologia żywności i żywienie człowieka
technologia żywności i żywienie człowieka żywienie człowieka z dietetyką
Certyfikaty: (brak danych)
Jeśli interesują Cię konkretne, indywidualne wymagania, jakie musisz spełnić na aktualnym etapie studiów, to zajrzyj do modułu zaliczeń etapów:

Przedmioty obowiązkowe

Przedmiot Okres 17/18L 18/19L Wymagany do warunku
Informatyka stosowana T.1s.INST.SM.TTZXX.T 15/16L - ... NIE
Informatyka stosowana T.IAP.INFRS.SM.TTZXX 12/13Z - 15/16Z NIE
Opakowania, magazynowanie i transport żywności T.ZCZ.OMTRA.SM.TTZXX 12/13Z - 15/16Z NIE
Praktyka dyplomowa (4 tygodnie) T.1s.PRDY.SM.TTZXX.T 15/16L - ... NIE
Statystyka stosowana T.1s.STST.SM.TTZXX.T 15/16L - ... NIE
Statystyka stosowana T.IAP.STATS.SM.TTZXX 12/13Z - 15/16Z NIE

Wymagania punktowe

Typ punktów Grupa przedmiotów Okres Liczba wymagana do
zaliczenia warunkowego
Liczba wymagana do
zaliczenia pełnego
ECTS - Punkty ECTS (Europen Credit Transfer System) 12/13Z - ... n/d 30.00