Technologia żywności i żywienie człowieka, stacjonarne, II stopnia
Third semester, food technology
Informacje o etapie studiów
Program studiów: | Technologia żywności i żywienie człowieka, stacjonarne, II stopnia (TTZXY.SM.03) | |
Etap: | Third semester, food technology (TFTFY-3-SEM) | |
Poprzednie etapy: |
![]() |
|
Następne etapy: | (brak) | |
![]() |
Kierunki: |
technologia żywności i żywienie człowieka |
![]() |
Certyfikaty: |
Praca dyplomowa magisterska (mgr inż.) Praca dyplomowa magisterska (mgr inż.) Praca dypl. magisterska (mgr inż.) - Technologia Żywności - stacjonarne |
| |||||
Przedmioty obowiązkowe
Przedmiot |
Okres ![]() |
Wymagany do warunku ![]() |
---|---|---|
Global politics in human nutrition T.3sa.GPH.SM.TFTFY.T | 16/17Z - ... | NIE |
Methods in research III T.3sa.MR3.SM.TFTFY.T | 16/17Z - ... | NIE |
Wymagania punktowe
| |||||