Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie - Centralny System Uwierzytelniania
Strona główna

Technologia żywności i żywienie człowieka, stacjonarne, II stopnia Third semester, food technology

Informacje o etapie studiów

Program studiów: Technologia żywności i żywienie człowieka, stacjonarne, II stopnia (TTZXY.SM.03)
Etap: Third semester, food technology (TFTFY-3-SEM)
Poprzednie etapy: Second semester, food technology
Następne etapy: (brak)
Kierunki, specjalności i specjalizacje nauczane w ramach zajęć tego etapu Kierunki: technologia żywności i żywienie człowieka
Certyfikaty możliwe do uzyskania po pomyślnym zakończeniu etapu Certyfikaty:
  • Praca dyplomowa magisterska (mgr inż.)
  • Praca dyplomowa magisterska (mgr inż.)
  • Praca dypl. magisterska (mgr inż.) - Technologia Żywności - stacjonarne

Jeśli interesują Cię konkretne, indywidualne wymagania, jakie musisz spełnić na aktualnym etapie studiów, to zajrzyj do modułu zaliczeń etapów:

moje zaliczenia etapów

Przedmioty obowiązkowe

Przedmiot Okres Wymagania przedmiotowe mogą się zmieniać w czasie. Jeśli w tej kolumnie znajdzie się przedział dat (a właściwie przedział cykli dydaktycznych), to oznacza to, że dany wiersz jest aktualny tylko w danym przedziale dat. Przedział może być jednostronnie otwarty. Wymagany do warunku Jeśli TAK, to oznacza to, że bez zaliczenia tego przedmiotu nie jest możliwe nawet warunkowe zaliczenia etapu.
Global politics in human nutrition T.3sa.GPH.SM.TFTFY.T 16/17Z - ... NIE
Methods in research III T.3sa.MR3.SM.TFTFY.T 16/17Z - ... NIE

Wymagania punktowe

Dla tego etapu nigdy nie definiowano wymagań punktowych
kontakt deklaracja dostępności USOSweb 7.0.3.0 (2024-03-22)