Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie - Centralny System UwierzytelnianiaNie jesteś zalogowany | zaloguj się
programy studiów - pomoc

Technologia żywności i żywienie człowieka, stacjonarne, II stopnia
Third semester, food technology

Informacje o etapie studiów

  Program studiów: Technologia żywności i żywienie człowieka, stacjonarne, II stopnia (TTZXY.SM.03)
  Etap: Third semester, food technology (TFTFY-3-SEM)
  Poprzednie etapy: Second semester, food technology
  Następne etapy: (brak)
Kierunki: technologia żywności i żywienie człowieka
Certyfikaty: Praca dyplomowa magisterska (mgr inż.)
Praca dyplomowa magisterska (mgr inż.)
Praca dypl. magisterska (mgr inż.) - Technologia Żywności - stacjonarne
Jeśli interesują Cię konkretne, indywidualne wymagania, jakie musisz spełnić na aktualnym etapie studiów, to zajrzyj do modułu zaliczeń etapów:

Przedmioty obowiązkowe

Przedmiot Okres Wymagany do warunku
Global politics in human nutrition T.3sa.GPH.SM.TFTFY.T 16/17Z - ... NIE
Methods in research III T.3sa.MR3.SM.TFTFY.T 16/17Z - ... NIE

Wymagania punktowe

Dla tego etapu nigdy nie definiowano wymagań punktowych