Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie - Centralny System UwierzytelnianiaNie jesteś zalogowany | zaloguj się
programy studiów - pomoc

Technologia żywności i żywienie człowieka, stacjonarne, II stopnia
Second semester, food technology

Informacje o etapie studiów

  Program studiów: Technologia żywności i żywienie człowieka, stacjonarne, II stopnia (TTZXY.SM.03)
  Etap: Second semester, food technology (TFTFY-2-SEM)
  Poprzednie etapy: First semester, food technology
  Następne etapy: Third semester, food technology
Kierunki: technologia żywności i żywienie człowieka
Certyfikaty: (brak danych)
Jeśli interesują Cię konkretne, indywidualne wymagania, jakie musisz spełnić na aktualnym etapie studiów, to zajrzyj do modułu zaliczeń etapów:

Przedmioty obowiązkowe

Przedmiot Okres Wymagany do warunku
Design of experiments and data analysis T.2sa.DED.SM.TFTFY.T 15/16L - ... NIE
Methods in research II T.2sa.MR2.SM.TFTFY.T 15/16L - ... NIE
New trends in food processing and preservation technology T.2sa.NTF.SM.TFTFY.T 15/16L - ... NIE
Nutrigenomics T.2sa.NUT.SM.TFTFY.T 15/16L - ... NIE

Wymagania punktowe

Dla tego etapu nigdy nie definiowano wymagań punktowych