Technologia żywności i żywienie człowieka, stacjonarne, II stopnia
First semester, food technology
Informacje o etapie studiów
Program studiów: | Technologia żywności i żywienie człowieka, stacjonarne, II stopnia (TTZXY.SM.03) | |
Etap: | First semester, food technology (TFTFY-1-SEM) | |
Poprzednie etapy: | (brak) | |
Następne etapy: |
Second semester, food technology![]() |
|
![]() |
Kierunki: |
technologia żywności i żywienie człowieka |
![]() |
Certyfikaty: | (brak danych) |
| |||||
Przedmioty obowiązkowe
Przedmiot |
Okres ![]() |
Wymagany do warunku ![]() |
---|---|---|
Applied informatics T.1sa.AIN.SM.TFTFY.T | 15/16Z - ... | NIE |
Applied statistics T.1sa.AST.SM.TFTFY.T | 15/16Z - ... | NIE |
Methods in research I T.1sa.MR1.SM.TFTFY.T | 15/16Z - ... | NIE |
Packing, storage and transport of food products T.1sa.PST.SM.TFTFY.T | 15/16Z - ... | NIE |
Practical training for diploma students T.1sa.PRA.SM.TFTFY.T | 15/16Z - ... | NIE |
Wymagania punktowe
| |||||