Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie - Centralny System Uwierzytelniania
Strona główna

Technologia żywności i żywienie człowieka, stacjonarne, II stopnia First semester, food technology

Informacje o etapie studiów

Program studiów: Technologia żywności i żywienie człowieka, stacjonarne, II stopnia (TTZXY.SM.03)
Etap: First semester, food technology (TFTFY-1-SEM)
Poprzednie etapy: (brak)
Następne etapy: Second semester, food technology
Kierunki, specjalności i specjalizacje nauczane w ramach zajęć tego etapu Kierunki: technologia żywności i żywienie człowieka
Certyfikaty możliwe do uzyskania po pomyślnym zakończeniu etapu Certyfikaty: (brak danych)

Jeśli interesują Cię konkretne, indywidualne wymagania, jakie musisz spełnić na aktualnym etapie studiów, to zajrzyj do modułu zaliczeń etapów:

moje zaliczenia etapów

Przedmioty obowiązkowe

Przedmiot Okres Wymagania przedmiotowe mogą się zmieniać w czasie. Jeśli w tej kolumnie znajdzie się przedział dat (a właściwie przedział cykli dydaktycznych), to oznacza to, że dany wiersz jest aktualny tylko w danym przedziale dat. Przedział może być jednostronnie otwarty. Wymagany do warunku Jeśli TAK, to oznacza to, że bez zaliczenia tego przedmiotu nie jest możliwe nawet warunkowe zaliczenia etapu.
Applied informatics T.1sa.AIN.SM.TFTFY.T 15/16Z - ... NIE
Applied statistics T.1sa.AST.SM.TFTFY.T 15/16Z - ... NIE
Methods in research I T.1sa.MR1.SM.TFTFY.T 15/16Z - ... NIE
Packing, storage and transport of food products T.1sa.PST.SM.TFTFY.T 15/16Z - ... NIE
Practical training for diploma students T.1sa.PRA.SM.TFTFY.T 15/16Z - ... NIE

Wymagania punktowe

Dla tego etapu nigdy nie definiowano wymagań punktowych
kontakt deklaracja dostępności USOSweb 7.0.3.0-1 (2024-04-02)