Technologia żywności i żywienie człowieka, stacjonarne, II stopnia First semester, food technology
Informacje o etapie studiów
Jeśli interesują Cię konkretne, indywidualne wymagania, jakie musisz spełnić na aktualnym etapie studiów, to zajrzyj do modułu zaliczeń etapów:
Przedmioty obowiązkowe
Przedmiot |
Okres |
Wymagany do warunku |
---|---|---|
Applied informatics T.1sa.AIN.SM.TFTFY.T | 15/16Z - ... | NIE |
Applied statistics T.1sa.AST.SM.TFTFY.T | 15/16Z - ... | NIE |
Methods in research I T.1sa.MR1.SM.TFTFY.T | 15/16Z - ... | NIE |
Packing, storage and transport of food products T.1sa.PST.SM.TFTFY.T | 15/16Z - ... | NIE |
Practical training for diploma students T.1sa.PRA.SM.TFTFY.T | 15/16Z - ... | NIE |