Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie - Centralny System UwierzytelnianiaNie jesteś zalogowany | zaloguj się
programy studiów - pomoc

Technologia żywności i żywienie człowieka, stacjonarne, II stopnia
First semester, food technology

Informacje o etapie studiów

  Program studiów: Technologia żywności i żywienie człowieka, stacjonarne, II stopnia (TTZXY.SM.03)
  Etap: First semester, food technology (TFTFY-1-SEM)
  Poprzednie etapy: (brak)
  Następne etapy: Second semester, food technology
Kierunki: technologia żywności i żywienie człowieka
Certyfikaty: (brak danych)
Jeśli interesują Cię konkretne, indywidualne wymagania, jakie musisz spełnić na aktualnym etapie studiów, to zajrzyj do modułu zaliczeń etapów:

Przedmioty obowiązkowe

Przedmiot Okres Wymagany do warunku
Applied informatics T.1sa.AIN.SM.TFTFY.T 15/16Z - ... NIE
Applied statistics T.1sa.AST.SM.TFTFY.T 15/16Z - ... NIE
Methods in research I T.1sa.MR1.SM.TFTFY.T 15/16Z - ... NIE
Packing, storage and transport of food products T.1sa.PST.SM.TFTFY.T 15/16Z - ... NIE
Practical training for diploma students T.1sa.PRA.SM.TFTFY.T 15/16Z - ... NIE

Wymagania punktowe

Dla tego etapu nigdy nie definiowano wymagań punktowych