Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie - Centralny System UwierzytelnianiaNie jesteś zalogowany | zaloguj się
programy studiów - pomoc

Technologia żywności i żywienie człowieka, stacjonarne, I stopnia
Siódmy semestr, technologia żywności

Informacje o etapie studiów

  Program studiów: Technologia żywności i żywienie człowieka, stacjonarne, I stopnia (TTZXY.SI.07)
  Etap: Siódmy semestr, technologia żywności (TTZTX-7-SEM)
  Poprzednie etapy: Szósty semestr, technologia żywności
  Następne etapy: (brak)
Kierunki: technologia żywności i żywienie człowieka technologia żywności
Certyfikaty: Praca dyplomowa inżynierska (inż.)
Praca dypl. inżynierska (inż.) - Technologia Żywności - stacjonarne
Jeśli interesują Cię konkretne, indywidualne wymagania, jakie musisz spełnić na aktualnym etapie studiów, to zajrzyj do modułu zaliczeń etapów:

Przedmioty obowiązkowe

Przedmiot Okres 17/18Z 18/19Z 19/20Z 20/21Z Wymagany do warunku
Elektyw 1 - Zasady tworzenia nowych produktów spożywczych T.KTW.9TNPX.SI.TTZTX 17/18Z - 17/18L NIE
Elektyw 1- Opracowanie nowych artykułów żywnościowych T.KTW.9NPZX.SI.TTZTX 16/17Z - 16/17Z NIE
Elektyw 1: Opracowanie nowych artykułów żywnościowych T.F7.1EL1.SI.TTZTX.T 18/19Z - 19/20Z NIE
Elektyw 1: Zasady tworzenia nowych produktów spożywczych T.F7.1EL2.SI.TTZTX.T 20/21Z - ... NIE
Elektyw ogólny: Technologia produkcji wyrobów ciastkarskich T.F7.ELO2.SI.TTZTX.T 18/19Z - ... NIE
Elektyw ogólny: Technologia produkcji wyrobów ciastkarskich T.KTW.09EO2.SI.TTZTX 17/18Z - 17/18L NIE
Elektyw ogólny: Żywność wygodna T.AOZ.09EO4.SI.TTZTX 16/17Z - 16/17Z NIE
Elektyw VI-Przetwórstwo owoców, warzyw i grzybów T.SPO.9POW2.SI.TTZTX 16/17Z - 16/17Z NIE
Elektyw VII - Chłodnictwo i przechowalnictwo żywności T.CHK.9CHPR.SI.TTZTX 16/17Z - 17/18L NIE
Elektyw VII: Chłodnictwo i przechowalnictwo żywności T.F7.EL71.SI.TTZTX.T 18/19Z - 19/20Z NIE
Elektyw VII: Zastosowanie niskich temperatur w produkcji żywności nowej generacji T.F7.EL72.SI.TTZTX.T 20/21Z - ... NIE
Elektyw VIII: Technologia koncentratów spożywczych T.CHK.9TKOS.SI.TTZTX 16/17Z - 17/18L NIE
Elektyw VIII: Technologia koncentratów spożywczych T.F7.EL81.SI.TTZTX.T 18/19Z - ... NIE
Ergonomia i bezpieczeństwo pracy T.7s.ERBP.SI.TTZTX.A 20/21Z - ... NIE
Ochrona własności intelektualnej T.DZT.OCHWI.SI.TTZTX 15/16Z - 17/18L NIE
Ochrona własności intelektualnej T.7s.OCWI.SI.TTZTX.I 18/19Z - ... NIE
Zarządzanie bezpieczeństwem i jakością żywności T.7s.ZBJZ.SI.TTZTX.T 20/21Z - ... NIE
Zarządzanie bezpieczeństwem i jakością żywności T.SPO.ZBEZ1.SI.TTZTX 15/16Z - 16/17Z NIE

Wymagania punktowe

Typ punktów Grupa przedmiotów Okres Liczba wymagana do
zaliczenia warunkowego
Liczba wymagana do
zaliczenia pełnego
ECTS - Punkty ECTS (Europen Credit Transfer System) 15/16Z - 17/18L n/d 210.00
ECTS - Punkty ECTS (Europen Credit Transfer System) 18/19Z - ... n/d 208.00