Technologia żywności i żywienie człowieka, stacjonarne, I stopnia
Siódmy semestr, technologia żywności
Informacje o etapie studiów
Program studiów: | Technologia żywności i żywienie człowieka, stacjonarne, I stopnia (TTZXY.SI.07) | |
Etap: | Siódmy semestr, technologia żywności (TTZTX-7-SEM) | |
Poprzednie etapy: |
![]() |
|
Następne etapy: | (brak) | |
![]() |
Kierunki: |
technologia żywności i żywienie człowieka ![]() |
![]() |
Certyfikaty: |
Praca dyplomowa inżynierska (inż.) Praca dypl. inżynierska (inż.) - Technologia Żywności - stacjonarne |
| |||||
Przedmioty obowiązkowe
Wymagania punktowe
Typ punktów | Grupa przedmiotów |
Okres ![]() |
Liczba wymagana do zaliczenia warunkowego |
Liczba wymagana do zaliczenia pełnego |
---|---|---|---|---|
ECTS - Punkty ECTS (Europen Credit Transfer System) | 15/16Z - 17/18L | n/d | 210.00 | |
ECTS - Punkty ECTS (Europen Credit Transfer System) | 18/19Z - ... | n/d | 208.00 |