Technologia żywności i żywienie człowieka, stacjonarne, I stopnia
Szósty semestr, technologia żywności
Informacje o etapie studiów
Program studiów: | Technologia żywności i żywienie człowieka, stacjonarne, I stopnia (TTZXY.SI.07) | |
Etap: | Szósty semestr, technologia żywności (TTZTX-6-SEM) | |
Poprzednie etapy: |
![]() |
|
Następne etapy: |
Siódmy semestr, technologia żywności![]() |
|
![]() |
Kierunki: |
technologia żywności i żywienie człowieka ![]() |
![]() |
Certyfikaty: | (brak danych) |
| |||||
Przedmioty obowiązkowe
Przedmiot |
Okres ![]() |
17/18Z | 17/18L | 18/19L | 19/20L | 20/21L |
Wymagany do warunku ![]() |
---|---|---|---|---|---|---|---|
Ekonomia T.6s.EKON.SI.TTZTX.R | 17/18L - ... |
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() ![]() |
NIE | |
Ekonomia R.EKN.EKONM.SI.TTZTX | 14/15L - 16/17L | NIE | |||||
Elektyw II - Technologia Przetwórstwa Zbóż T.KTW.9PZBX.SI.TTZTX | 15/16L - 16/17L | NIE | |||||
Elektyw II: Technologia produkcji tradycyjnych i nowoczesnych artykułów zbożowo-mącznych T.F6.EL21.SI.TTZTX.T | 17/18L - ... |
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() ![]() |
NIE | |
Elektyw IV - Przetwórstwo mięsa T.PPZ.9K02M.SI.TTZTX | 15/16L - 16/17L | NIE | |||||
Elektyw IV: Przetwórstwo mięsa T.F6.EL41.SI.TTZTX.T | 17/18L - 19/20L |
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() ![]() |
NIE | ||
Elektyw IV: Przetwórstwo mięsa, drobiu, jaj i ryb T.F6.EL42.SI.TTZTX.T | 20/21L - ... |
![]() ![]() |
NIE | ||||
Elektyw IX- Podstawy technologii gastronomicznej T.MAZ.PTGAS.SI.TTZTX | 15/16L - 15/16L | NIE | |||||
Elektyw IX-Technologia gastronomiczna z elementami obsługi konsumenta T.MAZ.TGAST.SI.TTZTX | 16/17L - 16/17L | NIE | |||||
Elektyw IX: Podstawy technologii gastronomicznej T.F6.EL92.SI.TTZTX.T | 19/20Z - 19/20L |
![]() ![]() |
NIE | ||||
Elektyw IX: Technologia gastronomiczna z elementami obsługi konsumenta T.F6.EL91.SI.TTZTX.T | 17/18L - 18/19L |
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() ![]() |
NIE | ||
Elektyw IX: Technologia gastronomiczna z elementami obsługi konsumenta T.F6.EL91.SI.TTZTX.T | 20/21L - ... |
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() ![]() |
NIE | ||
Gospodarka energetyczna, wodna i ściekowa T.6s.GEWS.SI.TTZTX.T | 17/18L - 18/19L |
![]() ![]() |
![]() ![]() |
NIE | |||
Gospodarka energetyczna, wodna i ściekowa T.KTF.GETST.SI.TTZTX | 14/15L - 16/17L |
![]() ![]() |
NIE | ||||
Inżynieria procesowa T.6s.INPR.SI.TTZTX.T | 17/18L - ... |
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() ![]() |
NIE | |
Inżynieria procesowa T.IAP.INPRO.SI.TTZTX | 16/17L - 16/17L | NIE | |||||
Inżynieria procesowa II T.IAP.INPR2.SI.TTZTX | 14/15L - 15/16L | NIE | |||||
Organizacja i zarządzanie T.6s.ORGZ.SI.TTZTX.R | 19/20Z - ... |
![]() ![]() |
![]() ![]() |
NIE | |||
Podstawy elektroniki i automatyki A.ENR.PEIAU.SI.TTZTX | 14/15L - 15/16L | NIE | |||||
Praktyka (4 tygodnie) T.6s.PRAK.SI.TTZTX.T | 17/18L - ... |
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() ![]() |
NIE |
Praktyka technologiczna T.DZT.PTECH.SI.TTZTX | 14/15L - 16/17L | NIE | |||||
Projektowanie technologiczne T.6s.PRTE.SI.TTZTX.T | 17/18L - ... |
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() ![]() |
NIE | |
Projektowanie technologiczne T.SPO.PROJ1.SI.TTZTX | 14/15L - 16/17L | NIE | |||||
Rachunkowość T.6s.RACH.SI.TTZTX.R | 19/20Z - ... |
![]() ![]() |
![]() ![]() |
NIE | |||
Rachunkowość T.DZT.RACHU.SI.TTZTX | 14/15L - 15/16L | NIE |
Wymagania punktowe
Typ punktów | Grupa przedmiotów |
Okres ![]() |
Liczba wymagana do zaliczenia warunkowego |
Liczba wymagana do zaliczenia pełnego |
---|---|---|---|---|
ECTS - Punkty ECTS (Europen Credit Transfer System) | 14/15L - ... | n/d | 180.00 |