Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie - Centralny System UwierzytelnianiaNie jesteś zalogowany | zaloguj się
programy studiów - pomoc

Technologia żywności i żywienie człowieka, stacjonarne, I stopnia
Szósty semestr, technologia żywności

Informacje o etapie studiów

  Program studiów: Technologia żywności i żywienie człowieka, stacjonarne, I stopnia (TTZXY.SI.07)
  Etap: Szósty semestr, technologia żywności (TTZTX-6-SEM)
  Poprzednie etapy: Piąty semestr, technologia żywności
  Następne etapy: Siódmy semestr, technologia żywności
Kierunki: technologia żywności i żywienie człowieka technologia żywności
Certyfikaty: (brak danych)
Jeśli interesują Cię konkretne, indywidualne wymagania, jakie musisz spełnić na aktualnym etapie studiów, to zajrzyj do modułu zaliczeń etapów:

Przedmioty obowiązkowe

Przedmiot Okres 17/18Z 17/18L 18/19L 19/20L 20/21L Wymagany do warunku
Ekonomia T.6s.EKON.SI.TTZTX.R 17/18L - ... NIE
Ekonomia R.EKN.EKONM.SI.TTZTX 14/15L - 16/17L NIE
Elektyw II - Technologia Przetwórstwa Zbóż T.KTW.9PZBX.SI.TTZTX 15/16L - 16/17L NIE
Elektyw II: Technologia produkcji tradycyjnych i nowoczesnych artykułów zbożowo-mącznych T.F6.EL21.SI.TTZTX.T 17/18L - ... NIE
Elektyw IV - Przetwórstwo mięsa T.PPZ.9K02M.SI.TTZTX 15/16L - 16/17L NIE
Elektyw IV: Przetwórstwo mięsa T.F6.EL41.SI.TTZTX.T 17/18L - 19/20L NIE
Elektyw IV: Przetwórstwo mięsa, drobiu, jaj i ryb T.F6.EL42.SI.TTZTX.T 20/21L - ... NIE
Elektyw IX- Podstawy technologii gastronomicznej T.MAZ.PTGAS.SI.TTZTX 15/16L - 15/16L NIE
Elektyw IX-Technologia gastronomiczna z elementami obsługi konsumenta T.MAZ.TGAST.SI.TTZTX 16/17L - 16/17L NIE
Elektyw IX: Podstawy technologii gastronomicznej T.F6.EL92.SI.TTZTX.T 19/20Z - 19/20L NIE
Elektyw IX: Technologia gastronomiczna z elementami obsługi konsumenta T.F6.EL91.SI.TTZTX.T 17/18L - 18/19L NIE
Elektyw IX: Technologia gastronomiczna z elementami obsługi konsumenta T.F6.EL91.SI.TTZTX.T 20/21L - ... NIE
Gospodarka energetyczna, wodna i ściekowa T.6s.GEWS.SI.TTZTX.T 17/18L - 18/19L NIE
Gospodarka energetyczna, wodna i ściekowa T.KTF.GETST.SI.TTZTX 14/15L - 16/17L NIE
Inżynieria procesowa T.6s.INPR.SI.TTZTX.T 17/18L - ... NIE
Inżynieria procesowa T.IAP.INPRO.SI.TTZTX 16/17L - 16/17L NIE
Inżynieria procesowa II T.IAP.INPR2.SI.TTZTX 14/15L - 15/16L NIE
Organizacja i zarządzanie T.6s.ORGZ.SI.TTZTX.R 19/20Z - ... NIE
Podstawy elektroniki i automatyki A.ENR.PEIAU.SI.TTZTX 14/15L - 15/16L NIE
Praktyka (4 tygodnie) T.6s.PRAK.SI.TTZTX.T 17/18L - ... NIE
Praktyka technologiczna T.DZT.PTECH.SI.TTZTX 14/15L - 16/17L NIE
Projektowanie technologiczne T.6s.PRTE.SI.TTZTX.T 17/18L - ... NIE
Projektowanie technologiczne T.SPO.PROJ1.SI.TTZTX 14/15L - 16/17L NIE
Rachunkowość T.6s.RACH.SI.TTZTX.R 19/20Z - ... NIE
Rachunkowość T.DZT.RACHU.SI.TTZTX 14/15L - 15/16L NIE

Wymagania punktowe

Typ punktów Grupa przedmiotów Okres Liczba wymagana do
zaliczenia warunkowego
Liczba wymagana do
zaliczenia pełnego
ECTS - Punkty ECTS (Europen Credit Transfer System) 14/15L - ... n/d 180.00