Technologia żywności i żywienie człowieka, stacjonarne, I stopnia
Piąty semestr, technologia żywności
Informacje o etapie studiów
Program studiów: | Technologia żywności i żywienie człowieka, stacjonarne, I stopnia (TTZXY.SI.07) | |
Etap: | Piąty semestr, technologia żywności (TTZTX-5-SEM) | |
Poprzednie etapy: |
![]() |
|
Następne etapy: |
Szósty semestr, technologia żywności![]() |
|
![]() |
Kierunki: |
technologia żywności i żywienie człowieka ![]() |
![]() |
Certyfikaty: | (brak danych) |
| |||||
Przedmioty obowiązkowe
Przedmiot |
Okres ![]() |
17/18Z | 17/18L | 18/19Z | 19/20Z | 20/21Z |
Wymagany do warunku ![]() |
---|---|---|---|---|---|---|---|
Biotechnologia żywności T.5s.BIZY.SI.TTZTX.T | 17/18Z - ... |
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() ![]() |
NIE | |
Biotechnologia Żywności T.BTZ.BTZYW.SI.TTZTX | 14/15Z - 16/17L | NIE | |||||
Chemiczna analiza instrumentalna T.5s.CHAI.SI.TTZTX.T | 17/18Z - ... |
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() ![]() |
NIE | |
Chemiczna analiza instrumentalna T.MAZ.CHAIN.SI.TTZTX | 14/15Z - 16/17L | NIE | |||||
Elektyw I: Technologie wytwarzania nowoczesnych produktów węglowodanowych T.F5.EL11.SI.TTZTX.T | 17/18Z - ... |
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() ![]() |
NIE | |
Elektyw I: Technologie wytwarzania nowoczesnych produktów węglowodanowych T.KTW.09NPW.SI.TTZTX | 16/17Z - 16/17L | NIE | |||||
Elektyw III- Przetwórstwo mleka T.PPZ.9K01L.SI.TTZTX | 16/17Z - 16/17L | NIE | |||||
Elektyw III: Przetwórstwo mleka T.F5.EL31.SI.TTZTX.T | 17/18Z - ... |
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() ![]() |
NIE | |
Elektyw V: Podstawy produkcji napojów alkoholowych T.F5.EL51.SI.TTZTX.T | 17/18Z - 19/20Z |
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() ![]() |
NIE | ||
Elektyw V: Podstawy produkcji napojów alkoholowych T.KTF.EPPNA.SI.TTZTX | 16/17Z - 16/17L | NIE | |||||
Elektyw V: Technologia przemysłów fermentacyjnych T.F5.EL52.SI.TTZTX.T | 20/21Z - ... |
![]() ![]() |
NIE | ||||
Elektyw VI-Przetwórstwo owoców, warzyw i grzybów T.SPO.9POW5.SI.TTZTX | 16/17Z - 16/17L | NIE | |||||
Elektyw VI: Przetwórstwo owoców, warzyw i grzybów T.F5.EL61.SI.TTZTX.T | 17/18Z - ... |
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() ![]() |
NIE | |
Inżynieria procesowa I T.IAP.INPR1.SI.TTZTX | 14/15Z - 15/16Z | NIE | |||||
Opakowania, magazynowanie i transport żywności T.5s.OMTZ.SI.TTZTX.T | 19/20Z - ... |
![]() ![]() |
![]() ![]() |
NIE | |||
Prawo żywnościowe T.5s.PRZY.SI.TTZTX.T | 17/18Z - 18/19L |
![]() ![]() |
![]() ![]() |
NIE | |||
Prawo żywnościowe T.KTW.PRZYW.SI.TTZTX | 16/17Z - 16/17L | NIE | |||||
Toksykologia żywności T.5s.TOZY.SI.TTZTX.T | 17/18Z - 18/19L |
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() ![]() |
NIE | ||
Toksykologia żywności T.ZCZ.TOKSY.SI.TTZTX | 14/15Z - 16/17L | NIE | |||||
Zarządzanie bezpieczeństwem i jakością żywności T.5s.ZBJZ.SI.TTZTX.T | 17/18Z - 18/19L |
![]() ![]() |
![]() ![]() |
NIE | |||
Zarządzanie bezpieczeństwem i jakością żywności T.SPO.ZBEZ5.SI.TTZTX | 16/17Z - 16/17L | NIE |
Wymagania punktowe
Typ punktów | Grupa przedmiotów |
Okres ![]() |
Liczba wymagana do zaliczenia warunkowego |
Liczba wymagana do zaliczenia pełnego |
---|---|---|---|---|
ECTS - Punkty ECTS (Europen Credit Transfer System) | 14/15Z - ... | n/d | 150.00 |