Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie - Centralny System UwierzytelnianiaNie jesteś zalogowany | zaloguj się
programy studiów - pomoc

Technologia żywności i żywienie człowieka, stacjonarne, I stopnia
Piąty semestr, technologia żywności

Informacje o etapie studiów

  Program studiów: Technologia żywności i żywienie człowieka, stacjonarne, I stopnia (TTZXY.SI.07)
  Etap: Piąty semestr, technologia żywności (TTZTX-5-SEM)
  Poprzednie etapy: Czwarty semestr, technologia żywności
  Następne etapy: Szósty semestr, technologia żywności
Kierunki: technologia żywności i żywienie człowieka technologia żywności
Certyfikaty: (brak danych)
Jeśli interesują Cię konkretne, indywidualne wymagania, jakie musisz spełnić na aktualnym etapie studiów, to zajrzyj do modułu zaliczeń etapów:

Przedmioty obowiązkowe

Przedmiot Okres 17/18Z 17/18L 18/19Z 19/20Z 20/21Z Wymagany do warunku
Biotechnologia żywności T.5s.BIZY.SI.TTZTX.T 17/18Z - ... NIE
Biotechnologia Żywności T.BTZ.BTZYW.SI.TTZTX 14/15Z - 16/17L NIE
Chemiczna analiza instrumentalna T.5s.CHAI.SI.TTZTX.T 17/18Z - ... NIE
Chemiczna analiza instrumentalna T.MAZ.CHAIN.SI.TTZTX 14/15Z - 16/17L NIE
Elektyw I: Technologie wytwarzania nowoczesnych produktów węglowodanowych T.F5.EL11.SI.TTZTX.T 17/18Z - ... NIE
Elektyw I: Technologie wytwarzania nowoczesnych produktów węglowodanowych T.KTW.09NPW.SI.TTZTX 16/17Z - 16/17L NIE
Elektyw III- Przetwórstwo mleka T.PPZ.9K01L.SI.TTZTX 16/17Z - 16/17L NIE
Elektyw III: Przetwórstwo mleka T.F5.EL31.SI.TTZTX.T 17/18Z - ... NIE
Elektyw V: Podstawy produkcji napojów alkoholowych T.F5.EL51.SI.TTZTX.T 17/18Z - 19/20Z NIE
Elektyw V: Podstawy produkcji napojów alkoholowych T.KTF.EPPNA.SI.TTZTX 16/17Z - 16/17L NIE
Elektyw V: Technologia przemysłów fermentacyjnych T.F5.EL52.SI.TTZTX.T 20/21Z - ... NIE
Elektyw VI-Przetwórstwo owoców, warzyw i grzybów T.SPO.9POW5.SI.TTZTX 16/17Z - 16/17L NIE
Elektyw VI: Przetwórstwo owoców, warzyw i grzybów T.F5.EL61.SI.TTZTX.T 17/18Z - ... NIE
Inżynieria procesowa I T.IAP.INPR1.SI.TTZTX 14/15Z - 15/16Z NIE
Opakowania, magazynowanie i transport żywności T.5s.OMTZ.SI.TTZTX.T 19/20Z - ... NIE
Prawo żywnościowe T.5s.PRZY.SI.TTZTX.T 17/18Z - 18/19L NIE
Prawo żywnościowe T.KTW.PRZYW.SI.TTZTX 16/17Z - 16/17L NIE
Toksykologia żywności T.5s.TOZY.SI.TTZTX.T 17/18Z - 18/19L NIE
Toksykologia żywności T.ZCZ.TOKSY.SI.TTZTX 14/15Z - 16/17L NIE
Zarządzanie bezpieczeństwem i jakością żywności T.5s.ZBJZ.SI.TTZTX.T 17/18Z - 18/19L NIE
Zarządzanie bezpieczeństwem i jakością żywności T.SPO.ZBEZ5.SI.TTZTX 16/17Z - 16/17L NIE

Wymagania punktowe

Typ punktów Grupa przedmiotów Okres Liczba wymagana do
zaliczenia warunkowego
Liczba wymagana do
zaliczenia pełnego
ECTS - Punkty ECTS (Europen Credit Transfer System) 14/15Z - ... n/d 150.00