Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie - Centralny System UwierzytelnianiaNie jesteś zalogowany | zaloguj się
programy studiów - pomoc

Technologia żywności i żywienie człowieka, stacjonarne, I stopnia
Czwarty semestr, technologia żywności

Informacje o etapie studiów

  Program studiów: Technologia żywności i żywienie człowieka, stacjonarne, I stopnia (TTZXY.SI.07)
  Etap: Czwarty semestr, technologia żywności (TTZTX-4-SEM)
  Poprzednie etapy: Trzeci semestr, technologia żywności
  Następne etapy: Piąty semestr, technologia żywności
Kierunki: technologia żywności i żywienie człowieka technologia żywności
Certyfikaty: (brak danych)
Jeśli interesują Cię konkretne, indywidualne wymagania, jakie musisz spełnić na aktualnym etapie studiów, to zajrzyj do modułu zaliczeń etapów:

Przedmioty obowiązkowe

Przedmiot Okres 17/18L 18/19L 19/20L Wymagany do warunku
Analiza i ocena jakości żywności T.4s.AOJZ.SI.TTZTX.T 16/17L - ... NIE
Analiza i ocena jakości żywności T.AOZ.ANZ1T.SI.TTZTX 13/14L - 16/17Z NIE
Ćwiczenia terenowe T.DZT.CWTER.SI.TTZTX 13/14L - 16/17Z NIE
Ćwiczenia terenowe T.4s.CWTE.SI.TTZTX.T 16/17L - ... NIE
Elektyw 2 - Warunki sanitarno-higieniczne produkcji żywności T.PPZ.09E02.SI.TTZTX 15/16L - 15/16L NIE
Elektyw 2: Warunki sanitarno-higieniczne produkcji żywności T.F4.2EL1.SI.TTZTX.T 16/17L - ... NIE
Ergonomia A.EMR.ERGON.SI.TTZTX 13/14L - 14/15L NIE
Ergonomia i bezpieczeństwo pracy A.EMR.ERIBP.SI.TTZTX 15/16L - 16/17Z NIE
Ergonomia i bezpieczeństwo pracy T.4s.ERBP.SI.TTZTX.A 16/17L - 17/18L NIE
Gospodarka energetyczna, wodna i ściekowa T.4s.GEWS.SI.TTZTX.T 18/19L - ... NIE
Mikrobiologia żywności T.4s.MIZY.SI.TTZTX.T 16/17L - ... NIE
Mikrobiologia żywności T.KTF.MIKRO.SI.TTZTX 13/14L - 16/17Z NIE
Ogólna technologia żywności T.4s.OTZY.SI.TTZTX.T 16/17L - ... NIE
Ogólna Technologia Żywności T.CHK.OGTZT.SI.TTZTX 13/14L - 16/17Z NIE
Organizacja i zarządzanie R.AGB.ORIZA.SI.TTZTX 15/16L - 16/17Z NIE
Organizacja i zarządzanie T.4s.ORGZ.SI.TTZTX.R 16/17L - 17/18L NIE
Organizacja i zarządzanie w przedsiębiorstwie branży żywnościowej R.AGB.ORGZR.SI.TTZTX 13/14L - 14/15L NIE
Podstawy elektroniki i automatyki A.ENR.PEIA0.SI.TTZTX 15/16L - 16/17Z NIE
Podstawy elektroniki i automatyki T.4s.PEIA.SI.TTZTX.A 16/17L - ... NIE
Rachunkowość T.4s.RACH.SI.TTZTX.R 16/17L - 17/18L NIE
Rachunkowość T.DZT.RACH0.SI.TTZTX 15/16L - 16/17Z NIE

Wymagania punktowe

Typ punktów Grupa przedmiotów Okres Liczba wymagana do
zaliczenia warunkowego
Liczba wymagana do
zaliczenia pełnego
ECTS - Punkty ECTS (Europen Credit Transfer System) 13/14L - ... n/d 120.00